Profielfotografie voor ondernemers met angst om op de foto te gaan

Diane profielfotografie

Diane Blake van Timewise Projects

Een vaste klant belde mij van de week of ik tijd had om een profielfoto van een vriendin van haar te maken. Diane Blake van Timewise project had een nieuw portretfoto nodig voor haar LinkedIn pagina, omdat zij op zoek was naar nieuwe projecten. De foto’s die zij had, waren gedateerd en gaven niet meer het juiste beeld. Zij is iemand met veel field ervaring, maar met een jonge en dynamische aanpak. Het was tijd om de cv wat op te pimpen en dus ook…
tijd voor een nieuwe profielfoto!

  • De beste manier om voor te bereiden op een profielfotoshoot
  • Plan de sessie in een niet te drukke periode. Haast heeft vaak een negatieve indruk op uw sessie.
  • Zoek kleding die bij u past, niet seizoensgebonden en niet te strak.
  • Bedenk vooraf wat u wilt laten zien, hoe wilt u overkomen.
  • Probeer thuis voor de spiegel uw verhaal te vertellen. Waar gaat het over en wat is uw kracht
  • Kom op tijd en heb vertrouwen in mij. Ik zorg dat uw foto’s naar wens zijn.

Conclusie

Diane vond het in begin moeilijk om zich 100% ‘te laten gaan’. Dit was heel begrijpelijk, want zij had een niet zo een prettige ervaring met haar vorige profielfoto sessie. Maar voor veel mensen is het moeilijk om op een natuurlijke manier op de de foto te gaan. Een groot lens die steeds op u wordt gericht, alleen modellen kunnen dat, na heel veel oefening in de praktijk. Wanneer Diane zich realiseert dat deze foto haar kansen voor het vinden van een leuke project enorm vergroot, gaat zij er ineens voor.
Ik zag haar in de loop van de sessie groeien en steeds scherper worden. Het was fantastisch om haar zo zien en ik ben dan ook heel erg trots op haar.
Zij schreef mij:
Beste Francis,
Nogmaals dank voor de leuke sessie vanmiddag.
Met vriendelijke groeten,
Diane
Vier weken na de sessie bereikte mij via haar vriendin het bericht dat Diane, dankzij het ‘vlotter maken’ van haar cv, een leuk nieuw project had gevonden.
Diane, gefeliciteerd!

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Wij versterken het verhaal van jullie organisatie en brengen dit op een persoonlijke manier in beeld. De visie, de mensen, de oplossingen die je biedt, alles wordt beter zichtbaar met passende beelden.

Wij zijn trots om samen te werken met