Personal Branding Fotografie

Versterk je merk & vertel je verhaal

Kun je een geheim bewaren?

Coaches, ondernemers, sprekers, auteurs en wereldverbeteraars komen naar me toe voor mooie marketingfoto's.

Waar ze allemaal over praten, is hoe hun fotoshoot ervaring met mij hen heeft laten voelen. Ze gebruiken woorden als: klantgericht, open, gepassioneerd, creatief, maar ook zelfverzekerd, flexibel en betrokken

Velen zeggen ook dat de ervaring om mij hun foto te laten maken, de manier waarop zij zichzelf zien veranderd heeft. Ik denk dat het komt omdat ik zie hoe mooi ze zijn en wat hen uniek maakt. Wanneer iemand het hart naar je opent, kun je niet anders dan de ander raken.

Wat is Personal Branding Fotografie?

Mijn Personal Branding Fotografie is een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om steeds het verhaal van jouw merk over te brengen. Ik help je door prachtige magazine waardig beelden voor jou te creëren.

Ik zorg voor een fotoshoot ervaring waarbij je je echt prettig voelt en je je meer en meer thuis gaat voelen voor de camera.

Want als de beelden laten zien dat jij je goed voelt, voelen de mensen die naar je foto's kijken, zich ook goed.

Wanneer is het tijd om te investeren in Personal Branding Fotografie?

Ik fotografeer ondernemers, coaches en publieke figuren die mooie foto's willen voor hun website, social-mediaplatforms, PR en ander marketingmateriaal.

Sommige klanten zijn constant in beweging; zij hebben altijd meer foto's nodig. Anderen hebben een nieuw project, met een bijbehorende boekpresentatie, een online programma, een rebranding en hun wens is om dit proces op de foto te zetten en dit te delen met hun klanten.

Veel ondernemers zijn gewoon op zoek naar authentieke beelden voor hun website en social media. Foto's waar zij zichzelf in herkennen en hun klanten echt blij van worden.

Het belang van luisteren en verbinden

Wat kan ik voor je doen? Wat heeft jouw merk nodig? Wat is het belangrijkste voor jou? Waar kun je geen compromis sluiten? Ik wil graag alles te weten komen over je merk zodat ik betekenisvolle beelden voor je kan creëren.

Welke voordelen heeft dat voor jou? Ik leer door naar je te luisteren, want het zou fijn zijn wanneer dit maar één keer nodig is, dan hoef je niet steeds opnieuw je verhaal te vertellen. Dit bespaart je heel veel tijd.

Hoe fijn zou het zijn om in één ochtend exclusieve beelden samen te maken, zodat je genoeg kunt posten de komende 3 maanden? Niet meer nadenken; gewoon knippen en plakken. Je eigen persoonlijke beeldbank, altijd up-to-date die meegaat met de seizoenen.

Branding Fotografie Jaartraject

Zoveel meer dan alleen het inhuren van een fotograaf

Wat is ook nog inbegrepen bij deze fotoshoot?

Assistentie voor een zorgeloze fotoshoot.
Viewing in de studio om samen je 60 beelden te kiezen (per fotoshoot sessie).
Licentie voor commercieel gebruik.
Professionele optimalisatie van alle beelden die je krijgt.
Alle formaten in overleg, levering binnen 1 werkweek.
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw en eventuele reiskosten & reistijd.

Buiten Locatie Fotografie

Trek meer klanten aan met professionele en authentieke foto’s van jezelf en je werk. Vertel je persoonlijkheid, stijl en verhaal met personal branding fotografie.
Ik help je om jezelf te laten zien met foto’s die bij jouw merk en doelgroep passen.

Wat is ook nog inbegrepen bij deze fotoshoot?

Tips & advies voor het kiezen van de juiste outfit en accessoires.
Professionele optimalisatie van alle beelden die jij ontvangt.
Licentie voor commercieel gebruik.
Levering binnen 1 werkweek.
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw en eventuele reiskosten & reistijd.

Wat onze klanten zeggen...

Francis Frionnet
Personal Branding Fotograaf

Ik wil graag meer weten over personal branding fotografie

Dank je wel!

Je formulier is succesvol ingediend en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Foutmelding!

Sorry! er is een fout opgetreden en we kunnen het formulier niet verzenden. Probeer het opnieuw.

Francis Frionnet is een portret- en lifestylefotograaf gevestigd in Gouda, Zuid-Holland. Hij staat vooral bekend om de rust die hij uitstraalt, de professionele aanpak en de informele benadering van zijn werk. Het leukste van alles is dat zijn sessies super ontspannen en gezellig zijn. Francis zijn werkgebied omvat heel Nederland, waaronder Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Breda. Hij reist ook naar het buitenland zoals naar België, Groot-Brittannië, Italië, Frankrijk en Griekenland.