Laban Fotoshoot

Foto's kunnen verhalen vertellen

Wat is een Laban training?

Rudolf Laban (1879-1958) ontwikkelde de bewegingsleer 'Laban'. "Ik noem het graag: non-verbale aanwezigheid", vertelt Labantrainer Peter Meijer.

Wat laat jij zien aan jouw omgeving? Op je werkplek? Privé? Jouw fysieke presentatie, jouw non-verbale deel, vertelt veel. De basishouding die je jezelf hebt aangeleerd, vertaalt zich naar een mentale houding en dat samen bepaalt hoe anderen jou 'lezen'. Dat zijn niet per definitie verkeerde houdingen, maar wel vaak eenzijdige. Je kunt dit ontdekken tijdens deze speciale dag.

Non-verbale fotoshoot

Een cadeau aan jezelf geven is spannend. Durf jij 'jou' aan jezelf te geven? Met de unieke non-verbale fotoshoot ga je ontdekken hoe leuk en mooi je eigenlijk bent.

Samen met Laban-coach Peter Meijer en fotograaf Francis Frionnet ontdek je de wisselwerking tussen de fysieke (non-verbale) aanwezigheid en het effect daarvan op je mentale aanwezigheid. We halen jouw mooie binnenkant als het ware naar buiten en zetten dit in het licht.

Wat gaan we doen tijdens de Laban Fotoshoot?

Met vijf andere deelnemers trek je – onder leiding van een Labancoach - een hele dag samen op om vertrouwd te raken met jouw non-verbale manier van presenteren terwijl een fotograaf je ondertussen observeert en alvast fotografeert.

In de ochtend krijg je een analyse van jouw fysieke aanwezigheid en tips en handvatten om daarmee te gaan 'spelen'. In de middag gaan we direct in twee rondes fotoshoots toepassen wat wij hebben geleerd. Ondertussen kijken de andere deelnemers mee en ondersteunen we elkaar.

Wat neem je mee naar huis?

Aan het einde van de dag voel je een nieuwe bewustwording van je lijf. Het cadeau aan jezelf is deze prachtige ervaring.

Eenmaal thuis krijg je een link naar jouw foto's en kies je de mooiste beelden waarop je een nieuw persoon zult ontwaren. Deze foto's kun je gebruiken voor sollicitaties, je onderneming, social media e.d.

Deze bijzondere foto’s laten jouw authentieke zelf zien, een foto met een zichtbaar verhaal.

Overige informatie

Door het uitproberen van nieuwe houdingen ervaar je het mentale effect ervan. Door deze vaardigheden op het juiste moment in te zetten, kan iemand het gewenste effect bij anderen en zichzelf oproepen. Het doel is bewust te worden van het positieve effect van het herontdekte lichaamsbewustzijn.

Wij bieden een introductie van de Laban training plus een fotoshoot aan voor 395 euro. Bij voldoende aanmeldingen, prikken we een datum in overleg. Koffie, thee een heerlijke lunch zijn inbegrepen. We kijken er naar uit je te ont-moeten.

Is deze Laban Fotoshoot iets voor jou?

Deze Laban Fotoshoot is voor iedereen die bewuster aanwezig wil zijn en actiever en effectiever wil communiceren en wil ontdekken hoe hij of zij zich non-verbaal laat zien en hoe dat kan worden vernieuwd. Deze dag is zeer geschikt voor adviseurs, consultants, leraren, managers, maar eigenlijk kan iedereen met Laban uit de voeten. Laban is verre van zweverige of vaag, integendeel, de training is concreet, praktisch, direct toepasbaar en oefenbaar.
Neem contact op