Wat is Employer Branding?

De beste manier om te laten zien waarom mensen bij jou moeten zijn voor de leukste baan van Nederland.

Employer Branding is het laten zien wat jou een goede en unieke werkgever maakt. Je gebruikt een naam, een logo, passend beeldmateriaal en een verhaal die passen bij jouw organisatie. Zo kun je huidige en nieuwe medewerkers aan je binden en onderscheiden van andere werkgevers. Employer Branding helpt je om talent te vinden en te houden.


Veel mensen zien het logo en de merknaam als merk. Want de werkgever moet realiseren dat het personeel het visitekaartje is van het bedrijf. Laat hen mede vertellen over hun loyaliteit aan het bedrijf. Zij weten als geen ander waarom ze willen werken voor dit bedrijf. Ook de managers zullen tijd en aandacht moeten geven aan het starten van een campagne.


Het beeldmateriaal moet de toekomstige werknemer verleiden tot een sollicitatie. Het gaat dus primair om de beeldvorming bij de ander. Wat is op dit moment belangrijk om naar buiten te communiceren in een wereld die hard doordraait en steeds maar blijft veranderen. Ook de wensen van de doelgroep die je wilt aanspreken, veranderen voortdurend.


Wie zoekt naar Employer Branding?

De belofte die jij als werkgever doet aan jouw werknemers.

Wanneer je op zoek bent naar personeel, is het belangrijk te weten waar je als bedrijf voor staat. Wanneer je een tafeltennistafel hebt en een borrel op vrijdagmiddag, dan ben je vast niet de enige. Wat maakt jouw bedrijf echt zo bijzonder? Waar gaan jouw werknemers op aan? Waarom blijven ze voor jou werken? Wanneer je als bedrijf kiest voor onze fotografie, gaan we samen kijken naar de mensen die er werken.

We gaan graag in gesprek met de werknemers en delen hun ervaringen. Maar het is belangrijk om ook de verhalen van het managementteam te delen. Deze verhalen te delen, maakt hen een van het team. Mens onder de mensen. Dat wordt vaak vergeten en creëert onnodig afstand tot de kern van het bedrijf. Alleen samen kun je een bedrijf naar een volgend level krijgen, waarin de talenten van iedere individu tot zijn recht komt.

Voordelen van Employer Branding

Alles wordt duidelijk wanneer je nadenkt over je bedrijf, en woord en beeld de potentiële werknemers direct aanspreken.

ZICHTBAARHEID

Door te helpen met een innovatieve en strategische aanpak kunnen wij jullie bedrijf met behulp van onze beelden naar een hoger niveau tillen.

DEEL VAN JE TEAM

Een prettige samenwerking, begint bij een goede klik. Wij zijn geen leverancier, maar een strategisch partner die zorgt voor een beeldconcept van je bedrijf.

CONTINUÏTEIT

Door een paar keer per jaar te fotograferen, blijven je foto's up-to-date. Samen bouwen wij aan een beeldbank met authentieke beelden van jouw bedrijf.
 • Strategie
  sessie
 • €250
 • Basis van je EB
 • Kennismaking
 • Brainstormen
 • Duidelijk visie
 • Maak een afspraak
 • Maatwerk
  vanaf
 • €650
 • Uitvoeren van je EB
 • Stappenplan
 • Fotoshoot
 • Follow-up
 • Boek ons nu

Hoe maak je jouw organisatie authentiek en onderscheidend met employer branding?

Samenwerken met ons? Dan kun je ervan op aan dat we altijd kiezen voor stappen die zorgvuldig afgestemd zijn op wat je nodig hebt.
Neem vrijblijvend contact met ons op over de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.


Employer branding is meer dan een logo of een slogan. Het is een verhaal dat je vertelt over wie je bent, wat je doet en waarom je het doet. Maatwerk is de manier waarop je dat verhaal aanpast aan je publiek.Multiple packages