Actie - Voordeur business fotoshoot

Voordeur fotoshoot actie van Willem van den Broek bij de Garenspinnerij in Gouda

BESTE COLLEGA ONDERNEMERS VAN GOUDA

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop goed en vooral gezond. Momenteel zit ik ook thuis, net als zovelen. Ik ben thuis met Monique en mijn jongste zoon. Het gaat, naar omstandigheden, goed met ons.

Ik ben geïnspireerd door een aantal fotografen van over de hele wereld om mijn diensten als fotograaf hier in mijn omgeving aan te bieden, gewoon om ook iets voor anderen te kunnen betekenen in deze gekke tijd.

Ik denk dat het ongelooflijk bemoedigend zou kunnen. Ik zou het leuk vinden om ook ondernemers in Gouda even te zien lachen om dit ‘voordeur-moment’ dat we samen gaan beleven. Ik weet, deze foto's zullen niet onze problemen, verdriet en angsten doen verdwijnen, maar ik hoop dat ze onze focus heel even zullen verleggen naar iets positiefs, al is het maar voor een paar minuten.

Voor alle duidelijkheid: een sessie duurt niet langer dan 10 minuten. Het kan alleen buiten en ik zal ruim 1,5 meter (verder zelfs) bij je vandaan zijn. Er zal absoluut geen fysieke interactie zijn. Ik ben ook niet echt op zoek naar een geposeerde sessie - draag gerust de kleding die je die dag aanhebt, je hoeft je echt niet op te tutten 😉. Het is een mini sessie om de echte, rauwe waarheid vast te leggen van deze tijd. We komen hier tenslotte alleen maar samen doorheen.

Ik zou graag een voordeur fotoshoot (van een afstand natuurlijk) willen aanbieden aan iedereen die dit leuk vindt. Dit kan thuis, als je nu thuis zit, maar het kan ook voor je winkel, restaurant of praktijkruimte. Je kunt alleen, met een collega of met je gezin. Laat me vooral weten wat je wil. De kosten bedragen 50 euro (ex btw) en is inclusief 2 digitale bestanden. Ik plaats graag een foto van jou op mijn tijdlijn, zodat ik ook jou even in de schijnwerper kan zetten. Laten we elkaar vooral blijven helpen!

Een klein beetje over mezelf. Ik ben Francis Frionnet. Ik heb al 9 jaar een fotostudio in Gouda. Ik maak familieportretten en ben me vorig jaar meer en meer gaan toeleggen op de zakelijke fotografie. Ik woon en werk (ik heb een fotostudio) in hartje Gouda. Mijn vrouw en ik zitten samen in ‘de business. Mijn jongste zoon is nu thuis en onze oudste zoon zit samen met zijn vriendin in ‘total lock down’ in Nieuw Zeeland.

Wil je een sessie, dan bespreek ik graag de verder details via What’s app. Je kunt mij bereiken op nummer 06 44 651 471. Na je sessie ontvang je van mij 2 digitale portretten om op deze tijd terug te kijken. Ik vraag je wel toestemming om 1 foto van de 2 te delen (jouw keuze) op mijn sociale media pagina op Facebook.

Stuur mij een berichtje en ik laat gauw wat van mij horen. Ik wens je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

‘Stay inside, stay safe, stay healthy... stay happy!

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met