Samenwerking tussen Caroline en Francis

Caroline en Francis

Francis is een echte kunstenaar met beeld.

Prachtig om te zien hoe het hem elke keer opnieuw lukt de essentie van een verhaal weer te geven met passende beelden.

Wat onze samenwerking zo mooi maakt is dat we beiden vanuit onze eigen expertise, de visie van een organisatie vertalen naar beelden. Francis vanuit zijn expertise als beeldcreator en ik vanuit mijn ervaring met personal branding, coaching en ambassadeursprogramma’s. Ik bruis van de ideeën hoe je medewerkers meer bij kunt betrekken in je communicatie. Ik zoek hierbij graag de grenzen op, maar blijf altijd oog houden voor de visie van de organisatie en de authenticiteit van de medewerker. Iedereen is anders en ik vind het belangrijk dat dat ook zichtbaar is. Als organisatie heb je één gezamenlijke visie. Hoe gaaf is het dat je medewerkers ook echt de ruimte geeft om deze visie op een eigen, persoonlijke manier zichtbaar te maken. Dat de passie voor je vak en organisatie er als het ware vanaf spat en dat jouw enthousiasme anderen raakt. Het is zo gaaf om daar aan mee te werken.

Caroline is iemand die heel snel tot de kern van je verhaal komt.

ZIj kan in alle situaties feiloos achterhalen waar het echt om gaat, zonder iemand te kwesten of te passeren.

Onze kracht als team is dat wij ons alleen op jullie focussen. Door zorgvuldig onze klanten te kiezen, kunnen wij jullie als klant alle aandacht geven die nodig is om het beste uit jullie bedrijf te krijgen. Kun je je voorstellen dat jullie met onze steun binnen 1 maand een heel andere 'look & feel' kunnen ervaren voor jullie bedrijf? Wij helpen graag om jullie visie helder en duidelijk in beeld te krijgen door te luisteren naar jullie verhaal, samen effectief te communiceren en natuurlijk af en toe uit een ieders comfortzone te stappen. Wij kunnen niet wachten om het verhaal van jullie bedrijf te horen en te helpen door kleine, maar duidelijke stappen te maken in de nieuwe richting.

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met