Uitgelicht - BNI lid André Vellekoop

André Vellekoop

November 2023

Ik had geen idee dat ik op vrijdag 3 november een warm welkom zou krijgen. Ik werd van harte welkom geheten door André Vellekoop, een prachtig mens, helemaal op zijn plek in de financiële wereld. Hij had voor me een mooie fles wijn meegenomen voor mijn verjaardag en we praatten over zijn werk en zijn visie op het leven.

Op het kantoor waar André werkt is groei waarneembaar. Momenteel zijn ze bezig om extra werkplekken te creëren. We raakten al gauw aan de praat over boekhoudpakketten en hadden het ook over Profit First, waar ik zelf graag mee werk. Andre gaf me veel tips en adviezen over hoe ik mijn boekhouding kon optimaliseren, daar was ik dankbaar voor.

André vertelde me ook over zijn drie 'taken' als adviseur voor ondernemers: 👉 het maken van de visie samen met Commerciverse; 👉 het financiële plaatje van de visie van Floris.Finance; 👉 het bewaken van de boekhouding.

Zo vertelde ik over mijn taak op het gebied van zichtbaarheid. Naar mijn mening is het belangrijk om naar jezelf te (durven) kijken als je succes wilt behalen als ondernemer. Ik kijk hoe ik de ondernemer in zijn/haar kracht kan zetten. Hoe ik ze hun zelfwaarde kan laten voelen. Dat probeer ik te 'vangen' in mijn beelden. Die echtheid, daar ben ik altijd naar op zoek.

Het gesprek was open en prettig. André dank hiervoor. Dank ook voor de gastvrijheid op je kantoor. Ben jij op zoek naar iemand die jou kan ondersteunen met je financiën, link met Andre. Of ga, net als ik, ook eens langs voor een prettig gesprek.

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post