Uitgelicht - BNI lid Judith Hagelen

Judith Hagelen

Augustus 2023

Vorige week had ik het genoegen om een 1 op 1 gesprek te hebben met Judith Hagelen, een van mijn BNI-collega’s. We hadden afgesproken bij de BNI Zeester, een gezellige en gastvrije netwerkclub in Noordwijk. Na een smakelijke lunch, begonnen we ons gesprek over onze achtergronden, interesses en passies.

Ik ben meteen onder de indruk van Judiths verhaal, omdat het zo veelzijdig en avontuurlijk is. Ze vertelt me dat ze afgestudeerd is aan de hogere hotelschool en dat ze daarna in de horeca is gaan werken. Ze grijpt haar kans om in verschillende landen te werken.

Maar haar meest bijzondere ervaring is wel toen ze op een cruiseschip in de Caraïben ging werken. Zo was zij onder andere verantwoordelijk voor de administratie van de bonnetjes van de creditcards van de gasten. Er was gewoon nog niets geautomatiseerd! Leuk om dit nu zo te horen.

Judith’s leven neemt een andere wending wanneer ze in Spanje de vader van haar zoon ontmoet. Haar kind wordt daar geboren en groeit op in een andere cultuur. Helaas gaat zij in 2006 uit elkaar en voedt zij haar zoon alleen op.

Maar in 2011 ontmoet ze een oude bekende, die al in Nederland woonde, en ze besluit met haar zoon naar Nederland te verhuizen. Haar zoon moet nu Nederlands leren en zich aanpassen aan een ander land.

Judith besluit om zelfstandig ondernemer te worden, zodat ze meer tijd kan doorbrengen met haar zoon. Ze wil hem een stevige basis geven om hier in Nederland een baan te vinden. Ze belooft zichzelf om in Nederland te blijven, zolang haar zoon zijn studie nog niet heeft afgerond.

Judith is al een tijdje bezig met zelfontwikkeling, voeding, stenen, olie en massage. Ze kiest er eerst voor om mensen te masseren. Later start zij met het verkopen van speciale shakes om af te vallen. Wanneer ze een orthomoleculaire studie start, ontdekt ze dat deze drankjes niet zo gezond zijn als ze dacht en stopt met de verkoop.

Wat me opvalt aan Judith is haar enorme leergierigheid. Ze wil altijd meer weten en nieuwe dingen leren, maar is niet bang om een ander pad in te slaan, wanneer hetgeen ze heeft ontdekt niet brengt wat zij zoekt.

Judith: "Als professioneel lifestylespecialist reik ik handvatten aan, begeleidt en adviseer ik mijn klant op het gebied van: voeding, ontspanning, huidconditie, slaap en eventueel voedingssuppletie. Als je de juiste regie over de kwaliteit van jouw leefstijl krijgt, help je jouw lichaam. En mijn klant wordt zich nog bewuster van wat zijzelf kunnen doen."

Ik heb genoten van haar inspirerende verhaal. Om te horen hoe Judith haar eigen weg heeft gevolgd en hoe ze zich heeft ontwikkeld tot een succesvolle ondernemer. Haar levenspad is echt heel bijzonder en ik bewonder haar moed en doorzettingsvermogen.

Veel van de onderwerpen waar Judith en ik over spraken, is voor mij 'gesneden koek' (maar dan wel die suikervrije). Dank Judith voor dit fijne gesprek, mooi hoe je in het leven staat.

Zonnige groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post