Een gelukkig… wat wens jij de ander toe?

Beste wensen voor 2019

Wat wens jij de ander in 2019 toe? Geluk? Is dat nog wel van deze tijd? Als ondernemer wil ik mensen graag helpen. Ik wil ze helpen ontspannen voor de camera, ik wil ze trauma’s die ze hebben laten overwinnen, ik wil ze hun innerlijke schoonheid tonen, ik wil ze hun droom verwezenlijken, en als personal branding fotograaf wil ik hen helpen hun business te laten groeien & bloeien.

Anderen gelukkig maken

Dat helpen van anderen komt vanuit een basisverlangen dat ik als ondernemer in mij heb. Dat verlangen heeft alles te maken met geluk. Ik krijg een enorm gevoel van geluk als ik anderen kan helpen ook gelukkig te zijn. Ik word enorm blij wanneer een klant blij is met de sessie of verbaasd is over de prachtige foto’s van henzelf, maar ik word ook enorm gelukkig wanneer een klant een recensie achterlaat op LinkedIn waarin hij of zij heel goed weet te belichten welke kernvoorwaarden voor mij zo belangrijk zijn. Die blije gezichten, daar doe ik het voor; mijn klanten kunnen weer stappen maken, zij kunnen groeien…. en ik ook! Want zo voed ik ook mijn geluk.

Een ondernemer is ook maar een mens

Ach, eigenlijk hoort het niet eens alleen bij het ondernemerschap; deze basisverlangens zitten heel diep in ons als mens. Wij willen allemaal graag gelukkig zijn. Dat lukt ons vooral door anderen gelukkig te maken. En dan moet ik ineens denken aan het liedje van René Froger, met die zinnen: ‘…toch wou ik dat ik net iets vaker, iets vaker simpelweg gelukkig was.” Want het gelukkig voelen en maken is ook verslavend. Eigenlijk zou ik het liefst iedere dag, ieder uur anderen mensen willen helpen met hun business. Maar wanneer dat niet lukt, om die klanten te vinden, dan slaan soms de twijfels toe. Ken jij dat ook?

Twijfel niet aan twijfels

Twijfel jij ook aan de manier waarop jij je onderneming vormgeeft. Past dit nog wel in 2019? Vraag je je ook af hoe je jezelf moeten laten zien? Want jij bent niet die enige op internet. Hoe laat je zien wat jij in huis hebt? Hoe jij geluk brengt met jouw dienst of product? En dan vooral: Hoe laat jij dat zien op zo’n manier dat het je klanten aanspreekt?

Een nieuw jaar…

Neem zo een dag als vandaag. Je bent weer begonnen met werken en je wilt je klanten en collega’s en andere ondernemers graag een GELUKKIG NIEUWJAAR wensen. Hoe doe je dat? Natuurlijk wil je dit doen op een manier dat jouw bericht opvalt, tussen al die andere mensen hier op LinkedIn of in je mailbox? Je hebt tussen de kerstkaarten en oliebollen vergeten hierover na te denken en je hebt helaas geen leuk idee, maar ook geen mooie foto van je team, dus klikt even een selfie of grijpt naar de plaatsjes op internet, met of zonder logo. Gewoon iets…. en nu, vooral snel!

In 2020 doe je het echt anders en ik help jou!

Volgend jaar is het tweeduizendtwintig, 20… 20… hoe cool is dat! Ik zie al allerlei leuke ideeën in mijn hoofd. Het belangrijkste is, begin nu met het uitwerken van die leuke plannetjes. Voor je het weet is het weer tijd voor de kerstkaarten en oliebollen en pak je weer een ‘plaatje’ van internet dat eigenlijk niets zegt over jou of over jouw bedrijf. Spreekt het jou aan om meer te doen dit jaar met personal branding? Een opvallende header voor LinkedIn of een winterse foto voor jouw blog? Wat is jouw wens en waar maak ik je gelukkig mee? Zullen we gauw een keer afspreken? Je kunt me altijd bellen op 06 44 651 471. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en gelukkig te maken met mooie foto’s en het liefst nog in 2019!
Gelukkig nieuwjaar! Francis Frionnet

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met