Uitgelicht - BNI lid Monique van Schie

Monique van Schie

Februari 2024

In oktober 2022 kwam ik in aanraking met BNI Fazant. Om iedereen beter te leren kennen, maakte ik afspraken met de verschillende leden voor 1 op 1 gesprekken. Zo bezocht ik o.a. Monique van Schie raambekledingsspecialist in haar natuurlijke habitat in Delft.

Monique a.k.a. Ruiten Dame runt niet zomaar een winkel voor raambekleding; als interieurspecialist bewandelt zij liever niet de geijkte paden. Haar kennis van stoffen en passie voor het vak zijn er door haar ouders met de paplepel ingegoten.

Monique: "Mooie kwaliteit raambekleding is in elke woning een eyecatcher. Daarom hanteer ik een unieke werkwijze waarmee je er zeker van kunt zijn dat jouw interieur die meerwaarde ook krijgt. Aan jou de keuze: ga je voor 'strak' of geniet je straks elke dag van een ‘wow’-effect?"

Sinds januari 2023 maak ik van iedere Fazant tijdens ons gesprek een foto. Ik zet graag ondernemers in het zonnetje, zo kunnen ook anderen uit mijn online netwerk kennis maken met deze kanjers. Nu was het tijd voor een tweede gesprek en hiervoor bezocht Monique mijn fotostudio in hartje Gouda.

Omdat ik kort voor haar komst meedeed met de 'Time to Rise summit' van Tony Robbins, kwam ons gesprek spontaan op deze speciale vierdaagse en bracht het praten over deze persoonlijke ontwikkelingstraining, mij ook weer terug op Kreta, alwaar ik Date with Destiny volgde met vrienden en 'mijn eigen Monique': Monique Frionnet.

Monique en ik hadden een mooi gesprek over Tony Robbins, onze passies, onze uitdagingen en onze dromen. Ik ben blij met mijn BNI netwerk waar ik elke week nieuwe ondernemers ontmoet en waar ik veel waarde uithaal. Wil jij ook een keer deel uitmaken van dit netwerk? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. En wie weet zet ik binnenkort jou wel in het zonnetje!

Monique, dank dat je langskwam. En extra dank dat ik je op de foto mocht zetten.

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post