Uitgelicht - BNI lid Mireille Friedrich

Mireille Friedrich

Februari 2024

Eindelijk ontmoetten we elkaar. Het gesprek met Mireille Friedrich is als een ontmoeting met een 'long lost friend'.

De eerste keer dat we elkaar spraken, vroeg Mireille of ik haar wilde vervangen bij haar BNI chapter. "Super leuk! Dan kunnen we daarna gauw afspreken om elkaar echt te ontmoeten!" antwoordde ik. Wanneer ik eind november vertrek naar Kreta om daar mee te doen met een online event, bel ik op mijn beurt met Mireille. Ook zij wil mij met liefde vervangen bij BNI Fazant.

"Daarna moeten we echt gauw een keer spreken", zeggen we allebei tegen elkaar. Mireille is nieuwsgierig naar het event: 'Date with Destiny' van Tony Robbins en wil hier graag meer van weten. En wanneer ik Takis Tap in februari mag vervangen, weten Mireille en ik elkaar eindelijk te spreken èn te zien, na de meeting van BNI Royaal Den Haag.

Mireille vertelde mij over haar negen tot vijf baan, waar ze op een dag 'wakker wordt' en zich afvraagt of ze hier nu echt blij van wordt. Ze besluit te stoppen en vertrekt naar het buitenland. Ze gaat daar iets heel anders doen. Het fysiek bezig zijn en lekker in de natuur vertoeven, brachten haar terug bij haarzelf en ze leerde meer te vertrouwen op haar intuïtie.

Bij terugkomst in Nederland ontmoette ze een 'oude' vriendin. Zij biedt Mireille een werkplek met computer in haar kantoor. Mireille rolt zo de wereld van tekstschrijven in en start, blij met deze ontdekking, haar eigen bedrijf: M-TXT. Ze vindt het leuk om woorden te gebruiken die raken en teksten die spreken.

En dan komen we nog op 'mijn avontuur' met Tony Robbins. Zo komen we onder andere op intuïtie en het luisteren naar dat deel van jezelf. Zo vertelde ik haar over het plezier dat ik beleef aan koken. Maar geef mij geen kookboek, want dan ga ik volledig in de stress. Ik doe alles op gevoel en geniet van het proberen van dingen. De nieuwsgierigheid heeft me al heel wat leuke eigen recepten opgeleverd, die ik dan graag weer deel.

De handvatten die mij hebben geraakt, geven ook Mireille veel herkenning. Dat is bijzonder, want onze levens zijn zo anders, maar voelen toch ook weer ergens 'hetzelfde'. Ik vond het heel leuk om Mireille te spreken. Ze maakt op dit moment grote stappen en ze heeft nog veel plannen. Een dame om zeker te gaan volgen.

Dank Mireille, dat je mij wilde vervangen en dank voor ons mooie gesprek. Het was heel fijn om je te ont-moeten.

Warme groet, Francis Frionnet

Previous Post