Ik doe tenminste wat!

Ik doe tenminste wat!

Ik doe tenminste wat!

Gisteren ging ik naar een kasteel. Het was een prachtig kasteel midden in de binnenstad van Utrecht. Ik kreeg een kaartje voor mijn verjaardag van Monique voor het event van Eva Brouwer. Op de Oude Gracht staat stadskasteel: Oudaen (spreek uit: ou-Daan). Vanaf 14.30 uur kunnen we ons aanmelden in de kelder; daar is de Brouwer(ij). Niet veel later gaan we terug naar boven, want achter de toiletten, bevindt zich een deur en daarachter.... is een compleet theater. Hier gaat het straks gebeuren: Het 'Pak je Podium!' event.

If you shine, you give others permission to do the same - Marianne Williamson

Nu was ik onlangs in het kleinste theater van Nederland: Kleintheater Zwaan van Peter Meijer. Het theater in het kasteel is iets groter, maar toch ook wel heel erg speciaal en vooral ook intiem. Op de website staat helaas maar weinig informatie, maar wil je een keertje een bijzondere plek voor jouw bijzondere event, dan is dit echt een aanrader. Om 15.00 uur precies begint het event, Eva Brouwer komt al zingend op het podium: "I'm every woman, it's all in you!" galmt er door de zaal.

I'm every Woman. It's all in me. Anything you want done baby. I'll do it Naturally - Chaka Khan

Eva is presentator, dagvoorzitter en presentatietrainer. Het event is een soort afstudeerproject van 5 hele bijzondere dames. Zij hebben een jaar lang alle ins & outs van Eva geleerd. En vandaag pakken zij hun podium en vertellen zij hun verhaal. Eva vraagt wie er ook een verhaal heeft om te delen. Monique steekt haar hand op. Ik ben super trots op haar, want zij heeft 2 jaar geleden op het podium gestaan, tijdens ons 'Women Only' event en daar heeft zij haar verhaal gedeeld. Ze heeft toen niet gezongen (dat wilde ze wel), maar wij nodigden hiervoor Roos Rebergen uit. Eva koos voor Lola; pas 17 jaar... maar zij pakte haar podium!

Lola lo lo lo lo Lola - the Kinks

Eind van deze maand organiseer ik weer een event samen met Monique: ‘Zet de volgende stap, versterk je uitstraling.’ Ik heb geen plannen om zelf op het podium te gaan. Monique pakt voor ons bedrijf haar podium en Loes en Peter doen dat voor hun bedrijven. Als Fransman merk ik dat veel mensen mij niet altijd goed begrijpen door mijn intonatie. Ik ga daar echt niet staan. Mensen kunnen mij na de pauze ontmoeten en vragen stellen bij de Q&A, deze rolverdeling vind ik prima zo. Ikdenk niet dat ondernemers zitten te wachten op mijn persoonlijke verhaal...

Storytelling offers the oppurtunity to talk with your audience, not at them

Gisteren vierde ik feest, maar eigenlijk ben ik geboren op 4 november, kort na middernacht. Mijn moeder was daar niet blij mee, in verband met de naamdag ‘Saint Charles’. Charles werd in die tijd gekoppeld aan Charles de Gaulle. Omdat deze president niet erg geliefd was, wilde mijn moeder de koppeling van haar kind niet aan deze machthebber. In mei 1968 breekt er een enorme demonstratie van studenten uit. Zij pakten hun podium en wisten na een onaantastbaar bewind Gaulles na 10 jaar van zijn ambt te krijgen. Haha, en ik maar denken dat ik geen verhaal heb. Ik heb hem door: dit gaat over mijn 'imposter syndrome'. Ik ben een bedrieger, ik ben eigenlijk vandaag jarig!

I don't have a fear of flying, I have a fear of crashing - Billy Bob Thornton

Ineens weet ik het: Ik pak mijn podium. Eva laat mij zien dat ook mijn tijd rijp is. Ik heb wel degelijk een verhaal en dat wil ik delen ook! Ik word 27 november dagvoorzitter. Ik kondig Monique aan met haar verhaal: 'Hoe overleef ik een fotoshoot' en Loes: 'Wat heb ik nodig voor mijn marketingstrategie' en tot slot Peter: 'Wat is het effect van mijn verschijning' een soort 'Pak je podium', maar dan in een Laban jasje. En ik? Ik vertel wel wat over mezelf en hoe ik tot mijn droom ben gekomen, want hoewel ik mijzelf gisteren niet liet horen, heb ik ineens mijn droom heel herder voor ogen.

Live happily and dream passionately

Wil jij horen over mijn droom? Kom dan naar ons event op 27 november om 19.00 uur op de Westhaven 27. Ik kijk er naar uit om je nu al met een enthousiaste zwaai vanaf het podium te begroeten. Ik doe maar wat..... Nee! Ik doe tenminste wat! Dank je wel Eva Brouwer!

P.s. Nog bedankt voor je persoonlijke felicitatie gisteren, maar eigenlijk was je een dag te vroeg.

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met