Ingrid van Wolveren - La Corpa

Ingrid van Wolveren

“Ontplooi jezelf door Hatha-Joga” – La Corpa

Ingrid van Wolveren van La Corpa is al een tijd bezig met Hatha-Yoga. Zij heeft haar praktijk op de eerste etage van het prachtig gerenoveerde pand van de De Goudse Praktijk aan de Elizabeth Wolffstraat 1 te Gouda. Ingrid begeleidt ook mensen bij hun verliezen.

Ingrid kwam met haar wens bij mij, om beide activiteiten in een nieuw website te brengen en daarom vroeg zij mij om foto’s van haar ruimte te maken, maar ook enkele foto’s van de Yoga les zelf. Ik wilde de foto’s een frisse en lichte uitstraling meegeven. Wij maakten een afspraak vroeg in de ochtend, het licht zou dan mooi in beide ruimte binnendringen. Dit was het beste moment om de opnamen te maken. Rust en veel licht, alles was perfect. Vier dames deden mee met de Yoga les en ik kon makkelijk tussendoor de mooiste shots maken van poses en sfeer.

Ingrid ik wens je veel plezier met je nieuwe foto’s en website.

Next Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met