Ingrid van Wolveren - La Corpa

Ingrid van Wolveren

“Ontplooi jezelf door Hatha-Joga” – La Corpa

Ingrid van Wolveren van La Corpa is al een tijd bezig met Hatha-Yoga. Zij heeft haar praktijk op de eerste etage van het prachtig gerenoveerde pand van de De Goudse Praktijk aan de Elizabeth Wolffstraat 1 te Gouda. Ingrid begeleidt ook mensen bij hun verliezen.

Ingrid kwam met haar wens bij mij, om beide activiteiten in een nieuw website te brengen en daarom vroeg zij mij om foto’s van haar ruimte te maken, maar ook enkele foto’s van de Yoga les zelf. Ik wilde de foto’s een frisse en lichte uitstraling meegeven. Wij maakten een afspraak vroeg in de ochtend, het licht zou dan mooi in beide ruimte binnendringen. Dit was het beste moment om de opnamen te maken. Rust en veel licht, alles was perfect. Vier dames deden mee met de Yoga les en ik kon makkelijk tussendoor de mooiste shots maken van poses en sfeer.

Ingrid ik wens je veel plezier met je nieuwe foto’s en website.

Next Post