Kleding – Hoe bereid je je voor op een fotosessie?

kleding van Vivid Mode in Gouda

Een fotoshoot met een vakvrouw als Natascha is heel prettig werken; zij heeft verstand van kleding, kleuren, combinatie en stijl. Zij koos voor haar Personal Branding Fotoshoot de perfecte kleding voor de herfst en een mooie match met haar eigen, prachtige winkel. Maar ja, wat moet je nu kiezen wanneer je geen eigenaar van een kledingzaak bent?

Welke kleding kies je voor je fotoshoot

Je hebt mij geboekt, je weet wat wij gaan doen en het is de avond voor je fotoshoot … en je kunt maar niet beslissen wat je gaat dragen? Maak je geen zorgen! Stijl kan heel ontmoedigend zijn, vooral als je niet gewend bent dat iemand de hele ochtend een grote cameralens op je richt. Hoewel het bepalen van welke kleding je gaat dragen voor je fotoshoot op dit moment ’s werelds grootste probleem lijkt, is het in werkelijkheid geen echt probleem.Hier volgen enkele stijl- en schoonheidsregels voor je volgende Personal Branding Fotoshoot met mij.

Alles wit

Eenvoudig, effectief en mooi. Als je niet in staat bent om een outfit-kleur te kiezen op basis van je omgeving, kies voor volledig wit of crème.Een palet van neutrale en zachtere tinten valt altijd op in foto’s, vooral wanneer je poseert in een wat drukke, overheersende achtergrond.

Niet gecharmeerd van wit? Volg de regel van de mode-industrie en ga helemaal in het zwart. Het kleedt af en bijna iedereen staat de kleur zwart een tikkie chique. Het thema voor deze fotoshoot is dan ‘dark’.

Au Naturel

Casual kleding zorgt voor een natuurlijk gevoel en maakt het makkelijk om jezelf te zijn. Deze eenvoudige look kan heel authentiek en rauw overkomen op een foto. Probeer het gewoon eens!

Eigenzinnigheid wint altijd

Niet iedereen kan dit hebben en het kan ook juist vreselijk mis gaan. Maar als je een eigenzinnige outfit kunt vinden, eentje die echt bij je past, zullen de resultaten voor zich spreken. En mensen zullen over je praten op een positieve manier. En dat is wat je wil! Dat is personal branding.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van de personal branding fotoshoot van Vivid Mode Gouda in de winkel?
Kijk naar haar foto’s in deze galerie.

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met