Monique – Ik was al goed zoals ik ben - Frionnet Personal Branding Fotograaf

personal branding fotoshoot van Monique Frionnet

Acht jaar geleden, op 1 november 2010, kregen Francis en ik de sleutel van onze droomstudio. Toch ging ik daar niet meteen aan het werk, want op diezelfde dag kreeg ik een baan bij mboRijnland als docent Engels voor mbo-studenten. Ik leidde een soort dubbelleven: deels is loondienst en deels in de studio. In januari 2012 besloot ik de overstap te maken en ging ik, net als Francis, fulltime aan de slag voor onze fotostudio. Ik ben gastvrouw en digital artist. Dat laatste houdt in dat ik alle foto’s na een fotoshoot bewerk tot ik het gewenste eindresultaat heb bereikt.

Het is met recht een droomstudio: het is zo bijzonder om te werken met de meest gave, leuke, lieve en bijzondere mensen die we tegenkomen op onze weg. En wat is het bijzonder om droomkastelen te blijven bouwen! Een daarvan is om ondernemers verder te helpen. Zelf merk ik dat mensen het leuk vinden om op social media als Facebook, Twitter en LinkedIn foto’s te zien van Francis en mij die aan het werk zijn. Zo ontstond het idee om een beeldbank voor ondernemers te creëren. Weg met de gelikte. nietszeggende stockfoto’s of andere plaatjes die je leent omdat ze toevallig op internet voorbij komen en die je wel aanspreken.

Om zelf te ervaren hoe een fotoshoot voor een beeldbank werkt, gingen we op een rustige ochtend naar de Kleischuur in Gouda. Maar… tien minuten voor vertrek sloeg de paniek toe. Onzeker, twijfel, het idee dat ik nooit mooi op de foto sta. Ik vind duizend excuses. Maar Francis weet wel beter. Hij neemt de tijd voor een kopje koffie, test het licht en maakt nonchalant wat foto’s. Wanneer hij de eerste foto laat zien, ben ik om. Ik hoef niets te doen, behalve vertrouwen hebben. Het is Francis’ werk om mij weer te laten geloven in mijzelf, in mijn schoonheid. Nee, niet dat ik de mooiste vrouw van Gouda ben, maar een andere schoonheid: stralen van binnenuit! Samen ontdekken en creëren is zo bijzonder. ik hoop dat veel vrouwen, maar ook mannen, ontdekken hoe fijn dat is. Het is die overgave. Dat je gedragen wordt. Het is goed zoals het is. Ik was al goed zoals ik ben.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van de personal branding fotoshoot van Monique?
Kijk naar haar foto’s in deze galerie.
Monique Frionnet
www.francisfrionnetportraits.nl

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met