Samenwerking tussen ondernemers kan dat?

fotoshoot voor Vivid bij Puur in Gouda

Om de beste resultaten in je onderneming te behalen, is het prettig om een vorm van samenwerking aan te gaan met andere ondernemers die passen bij jou of bij jouw brand. Verplaats je in de ander, luister goed en neem bepaalde zaken die andere uit weten te stralen goed in je op, breng je boodschap met tact en ga met elkaar in gesprek.

Samenwerking met andere ondernemers

Natascha is eigenaar van Vivid Mode Gouda. Ik help haar met haar personal branding door haar verhaal in beeld te brengen. Natascha had meteen een geschikte locatie in haar hoofd voor een van de fotoshoots: Chocoladeatelier Puur in Gouda. Het ging haar niet alleen om de overheerlijke chocola die daar verkocht wordt, maar voornamelijk om de passie die Peter daar laat zien voor zijn werk. Natascha vond deze locatie fantastisch om haar nieuw herfstcollectie te promoten. De omgeving en de personaliteit van deze ondernemer versterken haar boodschap, waarin de nadruk ligt op aandacht en stijl. Door samenwerking bereik je nog meer en zorg je voor een mooi en duidelijk verhaal.

Peter is heel ontspannen en natuurlijk laat hij je graag van zijn meesterwerken proeven

Natascha en klant Anieta kwam aan het einde van de ochtend naar Puur. Ik had zojuist mijn licht getest en sprak met Peter over de beste plek voor de opnamen in zijn atelier. Ik vond het licht bij het raam heel mooi, de sfeer had iets magisch. De verrijdbare vitrines met chocola waren uitstekend om het decor compleet te maken. Peter begon gelijk de tray met chocola aan te vullen en bovendien koos hij ervoor om de kleuren van de chocola bij elkaar te laten passen. De samenwerking met Peter was heel ontspannen en natuurlijk. Anieta, onze model voor deze ochtend, was heel om bij Peter te mogen poseren. ‘Ik mag deze zeker wel even proeven!’ vroeg zei tijdens de fotoshoot.

Vivid kleding altijd en overal te dragen

Eerst ging ik verschillende settings fotograferen met Anieta buiten de winkel en daarna in de winkel. Mijn hoofddoel was te laten zien dat de kleding van Vivid mode altijd en overal gedragen kan worden. Natuurlijk ging ik me focussen op de kleding en accessoires, maar ik wilde niet het plezier van het winkelen in die heerlijke kleding uit het oog verliezen. Ik fotografeerde Anieta in een zo natuurlijk mogelijk setting, op een zeer ontspannen manier. De koele kleuren van de herfstcollectie wisten zich op een voortreffelijke manier te mengen met de warme kleuren van de chocola.

Van dit soort fotomomenten kun je alleen maar dromen

En toen kwam Peter op de set. Hij deed op een leuke en enthousiaste, maar vooral ook spontane manier mee aan deze fotoreportage. De samenwerking tussen onze model en Peter was subliem. Samen waren ze heel relaxt en de resultaten zijn dan ook buiten verwachting, zoiets laat zich niet van te voren regisseren. Alles straalt: aandacht, chic en stijl uit. Precies waar eigenaresse Natascha voor staat in haar winkel, maar nu getoond op een andere locatie en met andere mensen, maar toch dat ultime Vivid gevoel.

Door een strak draaiboek en een goede voorbespreking met Natascha, was het maken van de opnamen die ik voor ogen had vrij snel voor elkaar. Wij sluiten de sessie onverwacht af met een kleine demonstratie; Peter toont ons hoe maak je bonbons maakt.. Heel erg bedankt Natascha, Anieta en Peter voor deze geweldige fotoshoot.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van de personal branding fotoshoot van Vivid Mode Gouda bij chocoladeatelier Puur?
Kijk naar haar foto’s in deze galerie.
Vind je een samenwerking met een andere ondernemer interessant? Dan zorg ik voor een inspirerende fotoreportage die precies past bij jullie bedrijf.

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met