Uitgelicht - BNI lid Jaap Verhappen

Jaap Verhappen

Juli 2023

Na een mooi gesprek op de Kleiweg in Gouda, waar ik Jaap zo maar 'live' tegenkwam toen ik een boodschap deed met mijn vrouw Monique Frionnet, maakte ik een afspraak om te komen kijken en luisteren naar de 10 minuten-presentatie van Jaap over zijn bedrijf bij BNI Gouwe.

Jaap Verhappen is nog niet zo lang lid van de netwerkgroep in Gouda. Afgelopen dinsdag was ik te gast van Jaap en luisterde en keek ik naar het verhaal over zijn bedrijf.

"Wat vond je van mijn presentatie?" vroeg Jaap naar aanleiding van zijn 10 minuten-presentatie van zijn bedrijf. Deze opening en de openheid om feedback te kunnen ontvangen, gaf ons een fijne start voor ons 1 op 1 gesprek.

Ik complimenteerde Jaap op de prachtige reel die hij op de achtergrond draaide. Het liet de beelden van verschillende projecten die hij had gedaan. Ik was onder de indruk van de kwaliteit en de diversiteit van zijn werk.

Jaap denkt groots. Hij vertelde enthousiast over zijn passie voor live-streaming en hoe hij daar heel veel mensen mee kan bereiken, informeren en inspireren. "Ik heb onlangs een live-stream gedaan voor een miljoen kijkers en dat vond ik geweldig" vertelde Jaap lachend.

Jaap is niet alleen een gedreven cameraman, maar ook een trotse vader. Hij is heel blij met deze nieuwe rol, maar het is ook wel even wennen om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

We spraken samen over zijn plannen en ambities voor de toekomst. Hij vertelde me dat hij graag een team van minimaal vier cameramensen wilde opbouwen, zodat hij nog meer live-streams kon coördineren en uitvoeren in heel Europa. Hij zei dat hij het liefst werkte voor klanten die een groot publiek wilden bereiken, zoals Microsoft.

Jaap: "Met het live streamen kun je veel mensen bereiken, je kunt delen ervan gebruiken voor marketing doeleinden, maar je kunt de inhoud ook gebruiken voor een vervolg presentatie of je kunt het intern gebruiken, bijvoorbeeld voor het begeleiden van nieuwe mensen."

Ik vond het erg leuk om Jaap Verhappen te ontmoeten en meer te weten te komen over zijn werk. Hij is een vakman die live-streaming naar een hoger niveau tilt. Hij zorgt voor prachtig licht, een cinematische stijl en een professionele uitstraling. Hij is ook een leergierige en enthousiaste man, die altijd openstaat voor feedback en nieuwe kansen.

Heb jij ook interesse in live-streaming of bedrijfsfilms? Of ken je iemand die daar behoefte aan heeft? Neem dan contact op met Jaap Verhappen via zijn website of LinkedIn. Hij helpt je graag om jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep.

Jaap bedankt voor jouw tijd en je verhaal. Wie weet zie ik je volgend jaar in Keulen tijdens de UPW van Tony Robbins. Blijf doen waar je goed in bent en vergeet niet te genieten van je partner en jullie kleine!

Fijne week allemaal, Francis Frionnet

Next Post Previous Post