Uitgelicht - BNI lid Jan Paul de Bruin

Jan Paul de Bruin

Februari 2023

Vorige week donderdag reisde ik per trein naar Rotterdam. Na een heerlijke wandeling door de binnenstad, kom ik bij het kantoor van Jan Paul de Bruin. Onder het genot van een kopje koffie, beginnen we aan ons 1 op 1 gesprek.

Jan Paul vertelt super trots dat hij het allermooiste uitzicht heeft op Rotterdam en ik heb het bewijs gezien! Jan Paul begint vaak al vroeg in de ochtend en dan maakt hij prachtig foto's van de haven en de Erasmusbrug. Hij deelt enkele foto's met mij op de iPad; een 'verlicht' Rotterdam met een echte, Hollandse wolkenpartij is mijn favoriet.

Ons gesprek wisselt steeds tussen privé en zakelijk, waardoor het heel verrassend blijft. Jan Paul is heel gepassioneerd in zijn werk en door veel trainingen e.d. is hij een expert geworden in zijn vak. Jan Paul is Senior Manager Tax bij Grant Thornton.

Jan Paul zijn paradepaard is de werkkostenregeling. Over de werkkostenregeling heeft hij diverse masterclasses en presentaties voor klanten verzorgd. Om naheffingen van de belastingdienst te voorkomen is het belangrijk dat de WKR op de juiste manier wordt toegepast.

Na een mooi gesprek nemen we afscheid. In de trein naar huis, resoneren de woorden echtheid, compassievol, humor en sympathiek, wanneer ik aan Jan Paul terugdenk. Ik heb weer enorm genoten van dit mooie ont-moeten.

Heb een heerlijke werkweek! Francis Frionnet

Next Post Previous Post