Uitgelicht - BNI lid Jowy Ricardo

Jowy Ricardo

Mei 2023

Toen ik Jowy Ricardo ontmoette op een dak in Leiden, was ik meteen onder de indruk van zijn uitstraling. Ik ben niet erg gecharmeerd van hoogtes, maar ik vergat door hem, compleet dit stukje angst.

Vandaag zitten we op een 'veiligere hoogte' aan tafel in Noordwijk, vlak voor de netwerkmeeting van de BNI Zeester. Jowy Ricardo is duidelijk een man van afspraken. Precies om 11.00 uur stapt hij binnen in de lounge van het hotel.

Jowy heeft misschien niet het meest 'sexy' beroep, maar hij praat over zijn werk met een grote glimlach en hij bezit een heerlijke droge humor. Ik ben dankbaar dat ik hem binnenkort mag portretteren. Zo kunnen we zijn verhalen, over zijn werk, op een leuke manier met zijn (toekomstige) klanten gaan delen.

Jowy Ricardo is verantwoordelijk voor het onderhouden, renoveren en repareren van ventilatiesystemen in kantoren en huizen. Door zijn werk zorgt hij voor een optimale luchtkwaliteit, wat bijdraagt aan de gezondheid van veel mensen.

Jowy Ricardo is het aanspreekpunt van zijn bedrijf en houdt ervan om de touwtjes kort te houden. Hij staat altijd klaar om vragen, klachten of opmerkingen van klanten te beantwoorden.

Ondanks dat hij heel druk is, neemt hij de tijd voor ons gesprek en geeft hij mij de volle aandacht. Na ons gesprek, belt hij gauw de klanten terug die hem het afgelopen half uur hebben geprobeerd te bellen. Op dat moment maak ik onderstaande foto van hem. Zijn mooie lach en positieve energie blijven me de rest van de dag bij.

Een gezonde groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post