Uitgelicht - BNI lid Marianne de Vin

Marianne de Vin

Juli 2023

Wat een start gisteren met Marianne de Vin. Marianne was haar bril kwijt! Gelukkig kwam Tayamara de Hilster vertellen dat haar bril was gevonden. Hij lag na de BNI-meeting nog op tafel. Pieter-Dirk Roeleveld had hem gelukkig meegenomen. En uiteindelijk kwam de bril weer terug bij Marianne. Zo kon ze toch weer met de auto richting huis.

Waarom ik dit vertel? Omdat we allemaal mensen zijn. Dat maakt ons bijzonder. Dat maakt ons uniek. We doen geen zaken met bedrijven. Ik zoek altijd de mens achter het bedrijf. Wat een specialist in logo's doet, dat zegt mij genoeg. En ook Marianne heeft voldoende kennis om te weten wat een fotograaf doet. In een 1 op 1 maak ik graag nader kennis.

Marianne en ik spraken vooral over waar we van 'aan gaan', maar ook wat ons vlammetje doet doven. Onder het genot van een kopje koffie en een kopje thee voor Marianne gaat ons gesprek over reizen, het ont-dekken van andere culturen, andere landen... en komen we uit op India. Marianne vertelt over haar reis naar Noord-India en ik deel herinneringen over mijn reis naar Zuid-India. Een glimlach van oor tot oor verschijnt op onze kaken.

Mooie was het om te spreken over betekenisvol bezig zijn. Als een klant jouw dienst wilt, maar ze willen er eigenlijk geen tijd voor vrijmaken, dan is het moeilijk in te schatten of je je dienst wel zult aanbieden. Het gaat ons beiden namelijk niet in de eerste plaats om de inkomsten, het gaat ons beiden om de relatie met de klant. Dat we voor hen iets kunnen betekenen. Dat we kunnen bijdragen aan hun bedrijf. Dat we een partner zijn en geen leverancier.

Marianne, wat een mooi gesprek. Dank hiervoor. Het was een leuk, liefdevol en rebellerend gesprek. Terwijl de vogeltjes een klein snippertje van ons 'geluk' (het koekje bij onze koffie) probeerde te bemachtigen, deelde jij stukken van jouw geluk. Je hebt een mooi vak gekozen en ik vond het leuk om deze 'beroepsdag' bij de BNI Marathon bij te wonen. Graag tot een andere keer.

Fijn weekend! Francis Frionnet

Next Post Previous Post