Uitgelicht - BNI lid Marie Jose Gilsing

Marie-Jose Gilsing

Mei 2023

Ik had een geweldige ontmoeting met Marie-José Gilsing na onze BNI-netwerkbijeenkomst. Ze is advocaat en advocatencoach die net weer een studie heeft afgerond. We spraken over haar boek en over haar levenspad. Ze vertelde me hoe ze zich meer en meer verbonden voelt met haar werk en zichzelf.

Wat veel mensen niet weten, is dat Marie-José ook reikimaster is. Haar spirituele pad heeft een grote rol gespeeld in haar leven en carrière. De afgelopen jaren stonden in teken van het schrijven en studeren. Nu is het tijd om te gaan 'doen'. Marie-José wil nu vooral families op weg helpen, die met uitdagingen te maken hebben.

Ik bewonder Marie-José en haar moed om haar verhaal te delen in haar boek: 'De menselijke maat'. Ze is een inspiratie voor mij en anderen. Ik heb veel gemeen op het pad van zelfontwikkeling. Ik put mijn inspiratie uit een andere bron, maar de essentie komt veelal overeen. Natuurlijk wil ik haar verhaal ook lezen.

Als je meer wilt weten over haar boek en/of haar coachingsdiensten, kun je haar LinkedIn-profiel bekijken. Marie-José is ook lid van BNI Fazant, een geweldige manier om in contact te komen met andere professionals.

Heb je ook iemand ontmoet vorige week die je inspireerde met hun verhaal? Deel je ervaring in de reacties hieronder. Ik kijk er naar uit om het te lezen!

Fijne dag! Francis Frionnet

Next Post Previous Post