Uitgelicht - BNI lid Mark Jehee

Mark Jehee

Februari 2023

Gisteren ontmoette ik Mark Jehee in zijn woonhuis. Wat een heerlijke plek en schitterend uitzicht. Mark begroette mij hartelijk en leidde mij naar de voorkamer. In de rest van de benedenwoning werd volop geklust.

Onder het genot van een heerlijk bakje koffie, ontstond een mooi en openhartig gesprek. Tien jaar geleden startte Mark zijn eigen schoonmaakbedrijf. De eerste jaren waren pittig, maar inmiddels is zijn bedrijf enorm gegroeid en heeft hij zo'n 150 facilitair medewerkers in dienst.

Mark heeft zijn focus op de Randstad, omdat hij dan kan de service en kwaliteit, die men van hem is gewend, kan garanderen. In de wereld van de schoonmaakbedrijven is hij niet heel groot, maar door een slimme samenwerking, kan hij toch veel bedrijven bedienen.

Mark vindt het vooral belangrijk om zijn klanten, maar ook zijn personeel te kennen. Mark: "Met alleen mijn dienst kan ik niet het verschil maken met de concurrentie. Bedrijf A en B werken met dezelfde doekjes, .... en producten. Ik onderscheid me daarom liever in persoonlijke aandacht en het oplossingsgericht werken."

En dat is nu precies waar ik ook in mijn eigen bedrijf het verschil maak. Heerlijk om door dit soort gesprekken te hebben met andere BNI Fazant dezelfde normen en waarden te ontdekken. Dit geeft een gevoel van herkenning en een bevestiging dat ik op het juiste pad loop. Mark, dank voor een fijne 1 op 1!

Een hele fijne, zonnige dag! Francis

Next Post Previous Post