Uitgelicht - BNI lid Maureen Duin

Maureen Duin

Juli 2023

Maureen Duin ontmoet ik in Noordwijk. Na het ontbijt bij de BNI Fazant, maar nog voor de lunch bij de BNI Zeester gaan we samen in gesprek. Tja waar zal ik beginnen? Maureen is gedreven, enthousiast, een prachtig mooi mens, wijnliefhebber, wijn adviseur, Register Vinoloog. Ze werd 'BNI-lid van het jaar' in 2020 in de regio Den Haag.

Ik ontmoette Maureen al in oktober 2022 toen ik nog maar net lid was geworden van de BNI. Met haar had ik één van mijn eerste 1 op 1 gesprekken. En hoewel ik zelf nooit alcohol drink, weet ik dat veel van mijn volgers van een goed glas wijn kunnen genieten. Maureen geeft wijncursussen, workshops en proeverijen. Ze wil graag in contact komen met bedrijven die iets te vieren hebben.

Vandaag hebben we het over onze werkwijze in ons bedrijf. Ik zou zo graag nog veel meer mensen willen helpen met mijn fotografie. Ook Maureen vertelt dat ze graag nog meer uit haar bedrijf wil halen. Maureen: "Veel mensen vinden me niet zakelijk genoeg." We speken hier samen over, want is dat 'zakelijke' wat ons verder zal helpen?

Ik vertel Maureen over een boek dat ik onlangs las: 'Secrets Of The Millionaire Mind' door T Harv Eker. Dit boek is echt een aanrader als je wilt werken aan je mindset en overtuigingen en dit écht praktisch wilt aanpakken. Maureen die binnenkort gaat genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Europa, is enthousiast en besluit het boek aan te schaffen en tijdens haar vakantie te gaan lezen.

Ik kijk er naar uit om haar na haar vakantie weer te zien en te spreken. Natuurlijk wil ik alles over haar vakantie horen, maar we zullen zeker ook spreken over het boek en wat het voor ons kan betekenen. We spreken af om te evalueren, tips die ons aanspreken te delen en te kijken hoe we door elkaar te helpen, resultaat kunnen gaan boeken.

Ook dit voelt als de meerwaarde die ik ervaar als BNI-lid. Met elkaar sparren, elkaar ondersteunen, helpen waar hulp gevraagd wordt en niet alleen om aanbevelingen en omzet te maken. Netwerken doe je als ondernemer, maar vooral ook als mens. Dank Maureen voor weer een open en mooi gesprek.

Fijn weekend allemaal, Francis Frionnet

Next Post Previous Post