Uitgelicht - BNI lid Miriam Otto

Miriam Otto

Juli 2023

Na een ontmoeting bij BNI Marathon spreek ik af met Miriam Otto. Op LinkedIn en op haar website schrijft zij: Ik help mensen die vaak moe, boos of onzeker zijn, om beter met grenzen om te gaan en hun zelfvertrouwen te versterken. Zodat ze zich kalmer en sterker voelen, en soepel contact ervaren met anderen.

Miriam was een KOPP kind. Haar moeder had psychische problemen, en dat werkte ook door in het gezin waar zij opgroeide. Soms wist zij het zelf even niet meer en dan zocht zij hulp. Langzaam begon zij te beseffen waar haar hart sneller van ging kloppen: mensen ├ęcht helpen. Het contact met de mensen om haar heen verbeteren.

Zonder echt te weten wat haar volgende functie werd, begon zij met een opleiding tot coach. Het ging voor haar vooral over 'moedig zijn'. Maar ook over jezelf en cli├źnten leren zich op hun gemak te voelen in onzekere tijden. Miriam vertelt heel eerlijk: "Het idee om voor mezelf te beginnen voelt nog steeds heel spannend. Maar ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt."

Miriam werkt, naast haar eigen bedrijf, twee dagen in de week voor 'School's cool Westland'. Zij koppelt hier thuismentoren aan leerlingen die naar de brugklas gaan. Zo maakt Miriam de overstap van basis- naar voortgezet onderwijs makkelijker, en draagt zij bij aan kansengelijkheid in het onderwijs. Wanneer Miriam dit vertelt, zie ik haar 'aan gaan'. Zij zit hier duidelijk ook op haar plaats.

Dank Miriam voor het delen van jouw verhaal. Het was leuk om je te ont-moeten. Ik wens je veel succes, plezier en mooie leermomenten bij de BNI.

Fijn weekend! Francis Frionnet

Next Post Previous Post