Uitgelicht - BNI lid Peter Hans Teutenberg

Peter Hans Teutenberg

Februari 2023

Het is weer vrijdag, BNI Fazant dag. De wekker gaat vroeg, maar ik sta gelijk naast mijn bed. Ik kijk er iedere week naar uit: verbinding en ont-moeten, het zijn mijn drijfveren.

Zo ontmoette ik vanmorgen na onze meeting: Peter Hans Teutenberg FFP MFP. En wat een mooi gesprek ontstond... over skiën! Hans skiet al vanaf een hele jonge leeftijd. Ook zijn vrouw en dochters zijn gek op skiën. Die gemene deler zoeken in een gesprek, is wat mij oprecht verbindt met de ander. Ik ski niet meer, maar toen ik in Frankrijk woonde, was ik ieder weekend in de winter te vinden op de skipiste. Zo leuk om nu zijn verhaal te horen en zijn enthousiasme te zien.

Ik vind het zo fijn de ander ècht te leren kennen. Het geeft mij een goede basis voor een relatie. Vaak draagt het bij aan een hogere kans van slagen om samen zaken te doen. Ik doe namelijk geen zaken met bedrijven, ik doe business met de mensen achter het bedrijf. Ik wil graag weten wat de ander beweegt.

Peter Hans heeft heel wat banen in de financiële sector gehad, totdat hij erachter kwam dat hij geen voldaan gevoel kreeg van wat hij deed. In 2007 begon Peter Hans voor zichzelf. Hij is echter niet alleen ondernemer, hij is veel meer dan dat. Als méns is hij de kern van zijn onderneming. Maar een onderneming laten groeien betekent dat je zelf 'moet' groeien.

Omdat Peter Hans steeds vaker te maken kreeg met mensen die gingen scheiden, volgde hij een opleiding tot mediator. Het maakt hem een expert op dit gebied in zijn werk als financieel adviseur.

Wat had ik Peter Hans graag al eerder leren kennen. Ik loop momenteel zelf tegen iets vervelend aan en ik merk dat mijn hypotheek adviseur mij niet goed heeft geholpen. Ik word al sinds juli aan het lijntje gehouden en het is nog steeds niet afgerond.

Wanneer ik Peter Hans iets specifieks vraag, weet hij meteen het antwoord. Ik kan je Peter Hans dan ook zeker aanraden, wanneer je een eerlijk financieel advies wilt hebben. Peter Hans, heel erg bedankt voor je tijd en dit fijne gesprek!

Hou je ook van skiën? Of hou je van langlaufen? Laat het me weten in de comments. Ik ben benieuwd naar je ervaring.

Voor nu, een heerlijk weekend! Francis Frionnet

Next Post Previous Post