Uitgelicht - BNI lid Raghenie Radjkoemar

Raghenie Radjkoemar

Februari 2023

Gisteren was het Valentijnsdag. In plaats van te ontbijten met de liefste Monique Frionnet, ontbijt ik bij BNI Royaal Den Haag. Een gezellige netwerkbijeenkomst met een gastvrije ontvangst. I.p.v. van in een groot hoefijzer, zaten we aan ronde tafels; heel anders, maar ook heel gezellig.

Na afloop van de meeting had ik een mooi, open gesprek met Business Consultant Raghenie Radjkoemar van Weg Van De Minste Weerstand. Wat bij mij in het gesprek vooral resoneerde, is dat Raghenie vooral creatievelingen, met een hoofd vol ideeën, wil helpen.

Door ondernemers een scherpe strategie bieden, kunnen zij vanuit overzicht en een helder stappenplan, wel hun omzetdoelen halen, maar blijft er tijd over voor het leukste deel van het werk: het creëren.

Raghenie is heel begripvol en vriendelijk. Ze denkt en praat als consultant. Zij is een strateeg die de grote lijnen uitzet en vertaalt dit naar concrete acties in het dagelijks leven. Ik denk als zij jou kan helpen, dat ze je wel flink achter je broek aan zal zitten, maar op een vriendelijke 'to-the-point' manier.

Zelf zegt zij: "Ik creëer vooral overzicht, ik geef antwoorden en ik adviseer mijn klanten hoe zij hun omzetdoelen kunnen behalen. Hierdoor ervaren zij veel meer voldoening uit hun werk en is het een stuk rustiger in hun hoofd.

Mijn klanten zijn ondernemers die hun 'out-of-the-box' kennis gebruiken om klanten te helpen, bijvoorbeeld creatievelingen, videografen, fotografen, marketeers, website designers, consultants, trainers, et cetera."

Raghenie dank voor een fijn gesprek, ik kijk uit naar een vervolg... Francis Frionnet

Next Post Previous Post