Uitgelicht - BNI lid René Vet

René Vet

April 2023

Veel ondernemers die bij mij 'binnen komen', weten dat ze foto's nodig hebben. Maar welke foto's dat precies zijn, daar kunnen ze niet altijd hun vinger op leggen.

Zo sprak ik van de week met René Vet. Hij was toe aan een update van zijn website en had nieuwe foto's nodig waar hij zichtbaar is. René: "Misschien een paar foto's bij een overleg met andere mensen en anders eentje bij de flip-over."

Wanneer ik de masseur aan de massagetafel en de voetreflexoloog met een paar voeten in de handen zou fotograferen, geef ik de kijkers een beeld wat zij verwachten. Ik wil graag dat ze stoppen met scrollen. Ik vind een uitdaging om een beeld te creëren, waar een (toekomstige) klant de tijd neemt om de foto beter te bekijken, daarna getriggerd door het beeld en de bijbehorende post gaat lezen.

René Vet is directeur van Personeel Beheer B.V. Hij is Chapter Director van BNI Zeester en ik trof hem onlangs opnieuw bij de BNI Fazant. Ik kan niet anders zeggen dat ik enthousiast ben over de verscheidenheid aan ondernemers die ik in de verschillende chapters de afgelopen 3 maanden heb ont-moet. Stuk voor stuk mooie mensen met een enorme drive om elkaar te helpen.

We spreken uitgebreid over zijn fotoshoot die de man achter Personeel Beheer in beeld zal brengen. Wie is René? En wat maakt zijn bedrijf anders? Personeel Beheer richt zich op twee aspecten die misschien wel de meest belangrijke zijn: de mens en de organisatie, maar zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Door het gedrag van medewerkers te begrijpen, kun je als weggever beter inspelen op hun behoefte en motivatie. Hierdoor kunnen medewerkers zich gewaardeerd voelen en beter presteren, wat bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Hoe trek je de juiste mensen aan? Hoe hou je de beste mensen binnen je bedrijf? En hoe haal je het beste in hen naar boven?

René: "Mijn passie ligt in het helpen van bedrijven die de kennis of kunde niet hebben voor dergelijke vraagstukken, maar zich ook bewust zijn van het feit dat ze zonder hun medewerkers eigenlijk geen bedrijf hebben. Daarin kan ik vanuit mijn persoonlijke overtuiging een bijdrage leveren.”

René kijkt mee in bedrijven en door zijn analyse komt hij op een doeltreffende oplossing. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met Personeel Beheer en hoe jij omgaat met het gedrag van je medewerkers. Heb je nog aanvullende inzichten, deel ze gerust in de reacties.

René dank voor je bezoek aan mijn fotostudio! Ik kijk er naar uit je in mei te gaan fotograferen.

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post