Uitgelicht - BNI lid Robin Groothuizen

  • Robin Groothuizen

Februari 2023

Na mijn ontbijt met de BNI Fazant, ont-moet ik een prachtig mens. Robin Groothuizen straalt. Zijn mooie lach en heerlijke energie brengen mij een gevoel van 'in goede handen zijn'.

Robin heeft een bedrijf in vloeren, maar met zo'n uitstraling, kan hij volgens mij alle uitdagingen aan. Als ik met hem praat, weet ik dat hij heel goed weet waar hij het over heeft. Een vakman, en wat voor eentje! Bij Robin draait alles om kwaliteit vloeren, klanttevredenheid, maar vooral ook leren en groeien.

Robin is eigenaar van RG Interieur. Dit is echt een familiebedrijf met een enorme drijfveer en passie. RG Interieur staat vooral bekend om het vakkundig leveren en leggen van kwalitatief hoogwaardige vloeren.

Wil je Robin zelf ontmoeten, kom dan 10 februari 2023 naar Nootdorp voor een gave 10 minuten-presentatie over RG Interieur bij onze netwerkgroep. Ben jij mijn gast? Stuur me een PB of laat een berichtje achter in de comments. Ik kijk er naar uit om samen te ontbijten.

Geniet van deze zonnige maandag, Francis Frionnet

Next Post Previous Post