Uitgelicht - BNI lid Suzanne Arakelyan

Suzanne Arakelyan

Maart 2023

Vandaag is het Internationale Vrouwendag 2023. Een bijzondere dag, omdat ik 32 jaar geledenen mijn vrouw Monique Frionnet ontmoette. Maar ook speciaal omdat ik 6 jaar geleden startte met Francis Frionnet Portraits: een Boutique Stijl Portret Fotografie, waarin ik een unieke portret ervaring creëer voor vrouwen, om hen weer in contact te laten komen met zichzelf.

Voor Vrouwendag zet ik dan ook graag een vrouw uit mijn BNI Fazant netwerk in het zonnetje: Suzanne Arakelyan. Zij is niet zomaar een dame, Suzanne haalde vorige jaar de finale van Legal Women of the Year 2022. Zij is het prachtige voorbeeld voor vrouwen die carrière willen maken, maar tegelijkertijd een gezin willen opbouwen.

Suzanne is al 10 jaar BNI-lid en is zelfs 2 keer met zwangerschapsverlof geweest tijdens deze periode. Suzanne geniet er enorm van om de kinderen 's ochtends zelf naar school te brengen en in het weekend is zij als coach te vinden op het hockeyveld.

Ik kan dan ook wel beamen dat Suzanne heel sociaal is. Zo geeft ze 1 dag per week haar tijd aan mensen die geen advocaat kunnen betalen. "Het zijn niet de meest spannende klussen", vertelt Suzanne, "maar ik vind het belangrijk om dit soort zaken erbij te blijven doen. Ik vind dat minder draagkrachtige mensen net als iedereen toegang moeten hebben tot het recht."

In de advocatenwereld is veel veranderd. Suzanne: “Ik ben geen advocaat van de oude stempel, waar geld en macht een belangrijke rol spelen.” Suzanne ziet zichzelf als een laagdrempelige advocaat. Ik voeg daar zelf graag jong, actief en verfrissend aan toe.

Na haar studie is Suzanne gelijk voor zichzelf begonnen. Een enorme stap, met een groot risico en lange intense werkdagen, maar zij heeft geen spijt en is blij met haar keuze. Samen met 5 collega's kent AKL Advocatuur kortere lijnen.

Suzanne is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, maar heeft ook ervaring binnen o.a. contractenrecht, bestuursrecht en civiel recht. Suzanne: "In onze tijd is efficiëntie een van de belangrijkste elementen om een goed bedrijf draaiende te houden." Zij heeft haar eigen workflow bedacht en alles is gedigitaliseerd.

Voor de marketing is Suzanne heel actief op Instagram. Heel bijzonder om te zien hoe zij, met een klassiek beroep als advocaat, goed gebruik maakt van een socialmediaplatform als deze. Je kunt haar volgen op: https://lnkd.in/euQYEwBw

Na ons kort en boeiend gesprek, is het tijd om afscheid te nemen. Suzanne kijkt nog snel op haar telefoon en ziet dat ze 24 gemiste oproepen heeft gehad. Het is nu weer tijd voor haar klanten.

Suzanne, bedankt! Ik ben dankbaar voor de leuke en handige Insta-tips die je met mij deelde. En je tekst bij een van jouw post klopt helemaal: “Not your average lawyer”

Aan alle vrouwen in mijn netwerk: vier deze bijzondere dag! Francis Frionnet

Next Post Previous Post