Uitgelicht - BNI lid Vanessa Gevers

Vanessa Gevers

Januari 2023

Vrijdagochtend gaat om 5.00 uur mijn wekker. Voordat ik het weet zit ik in de auto naar mijn wekelijkse ontbijt met de BNI Fazant. Het is weer een mooie inspirerende ochtend.

Na het ontbijt heb ik een afspraak met Vanessa Gevers. Zij doet haar naam eer aan, want ze geeft echt haar alles. Mocht je een transitiemanager nodig hebben, dan is geen probleem te gek of te groot of Vanessa bijt zich er helemaal in vast.

Maar vanmorgen praten we niet over ons werk, maar over de mens achter het bedrijf. We doen tenslotte geen zaken met een bedrijf, maar met de persoon, die het bedrijf runt.

En dan duiken we ineens samen de diepte in en er ontstaat een open, eerlijk, oprecht, mooi, verdrietig en bijzonder verhaal. Alles mag er zijn, het is wat het is. Dat maakt ons allen uniek.

Dat vind ik nou ze fijn aan de 1 op 1 gesprekken, die pure verbinding. Als je de mens achter het verhaal ont-moet, dan krijg je een heel ander beeld van iemand.

Dat pure beeld, dat is wat ik ook zoek in mijn fotografie. Ik kan op allerlei manieren fotograferen, in het bos in je praktijkruimte, maar wat als ik je op de foto zet, zoals je ├Ęcht bent, zonder een omgeving die afleidt. Alleen jij, jouw authentieke zelf.

Dank Vanessa voor wie je bent en voor wat je deelde. Die kwetsbaarheid, die puurheid, die oprechtheid, het maakt je een mooi mens. Laat alles er zijn, want dat is wat het is.

Toen we het gesprek eindigde dacht ik aan een prachtige quote van @TonyRobbins : Change your story, change your life. Daar heb je geen MOET, maar MOED voor nodig en ik weet dat jij die moed hebt, Vanessa. Tot vrijdag, tot BNI!

Warme groet en een heerlijke dag! Francis Frionnet

Next Post Previous Post