Vandaag zoom ik in op ‘Bijeffect’

Ramon van het bijeffect

Ramon Hagedoorn van Bijeffect stond zaterdag 1 september 2018 in de Goudse Schouwburg. Hij was een van de sprekers tijdens TedXGouda, een evenement met als doel om verbinding te leggen tussen mensen en ideeën op lokaal niveau. Hij vertelde tijdens zijn Tedtalk over wat mensen kunnen eren van de bijen. Jaren geleden, toen Ramon bestuurskunde ging studeren, kreeg hij van zijn broer een imkerpak, vanuit het idee dat hij dan toch nog praktisch bezig zou zijn naast zijn studie. Ramon kent de wereld van de bijen inmiddels door en door.

Ramon is een man van weinig woorden, maar tijdens ons voorgesprek zie ik al snel dat hij heel goed weet waar hij het over heeft. Hij is geïnteresseerd, staat open voor nieuwe ideeën en hij ziet snel waar voordelen te behalen valt voor een organisatie.

Momenteel werkt hij voor de gemeente Gouda en houdt hij zich bezig met de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Vanuit dit oogpunt kiest Ramon het Huis van de Stad als zijn decor van zijn fotoshoot. Hij kijkt naar zijn organisatie door de ‘bril’ van de bijen, bijvoorbeeld als het gaat om de manier van samenwerken en de omgeving verkennen. Zo ontstond het idee om rondom deze plek te fotograferen: steeds is het Huis van de Stad op de achtergrond aanwezig.

Als fotograaf heb ik Ramon vrij gelaten om steeds de juiste plek voor de fotoshoot te vinden. Als we een plek vonden die voor hem goed voelde, gingen we ter plaatse op zoek naar het verhaal en naar de manier waarop ik dat kon vertalen in beelden. De fotoshoot is uniek en verbeeldt de ideeën van de verteller in de breedste zin van het woord.

Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van de personal branding fotoshoot van Ramon?
Kijk naar zijn foto’s in deze galerie.
Dank aan Ramon Hagedoorn van Bijeffect.
www.bijeffect.nl

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met