For You Magazine

For You Magazine

“Het viel me erg mee….”

– Linda

Begin van dit jaar werd ik gevraag door Mattias Tepper van For You Magazine of ik misschien interesse had om met een project voor hun magazine mee te doen.

Linda werd door Sabine SLob Verkaaik van OrthoVivo begeleid en viel 10 kg af in 3,5 maanden met Metabolic Balance.

Bij Metabolic Balance krijg je op basis van je bloedwaarden een voedingsplan op maat.

Als beloning voor het harde werken, krijgt Linda een fotoshoot cadeau. Een super mooie foto van en vernieuwde vrouw. Lichter, minder stress en een mooie huid.

Heel goed gedaan Linda!

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met