Samen doen en samen beleven

Community blog

Onlangs was ik op de website van Jayson Grignard. Hij zegt: “Self-made is a myth. The truth is no one ever does it alone. We need other people to lean on and to learn from.” Ik geloof heel erg in de kracht van verbinden. Samen ben je sterker en verbinding geeft vertrouwen en richting en dat draagt weer bij aan groei.

"I'm not self made. I'm community made"

Onlangs sprak ik met Lambert Mutsaers over het verbinden van ongelooflijke mensen die geweldige dingen doen, die geloven, zoals hij en ik, dat wij de wereld kunnen verbeteren met onze gave. Ons netwerk is een vermogen waard is. We snakken naar een community; iets écht samen doen en samen beleven. Mensen verbinden, ook buiten ons bedrijf om.

"Attention is the new currancy"

Simpel gezegd is verbinden contact maken, in verbinding zijn met de ander, samenzijn. Je neemt jezelf altijd mee in de verbinding met de ander. Verbinding gaat over eerlijk en zuiver zijn, je gevoel volgen en daarnaar handelen. Verbinden is afstemmen op de ander, luisteren, écht luisteren naar elkaar. We verdrinken in de contacten, maar snakken naar een echte, hechte community. Iets echt samen doen en samen beleven.

"I was bankrupt on every level.. now I know I don't have to do this alone"

Mag ik jou toevoegen aan mijn community? Niet als Facebook vriend, niet als LinkedIn contact, maar echt. Ben jij een next level ondernemer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar dan echt samen? Ik wil je graag ontmoeten en alles horen over jouw bedrijf en jouw drive. Wat is jouw WHY? En hoe leef je die? Misschien kunnen we een tijdje samen wandelen op jouw pad. Neem graag even een afslag om je te leren kennen.

Een hele fijne dag! Francis Frionnet

Alle gebruikte quotes zijn van Jayson Grignard van CommunityMade.

Next Post Previous Post

Francis Frionnet

Francis Frionnet

Als personal branding fotograaf help ik ondernemers om zorgeloos een beeldbank te creëren om hun merk te versterken. Ik specialiseer mij in personal branding fotografie. Een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om je merk steeds over te brengen en een zinvolle verbinding te maken met je publiek. Laat de beelden spreken en vertellen wie je bent en waar je voor staat.

Personal Branding Fotografie informatie

WAT JE KUNT VERWACHTEN

  • Op mijn foto's wil ik laten zien wie jij bent en wat jou beweegt. Vind jij het lastig om op de foto te gaan. Ik geef je graag begeleiding en garandeer 200% tevredenheid!
  • Versterk je brand door meer persoonlijk aanwezig te zijn op sociale media. Ik help je graag om een eigen beeldbank te creëren. Al jouw foto's rechtenvrij. Tell YOUR story!
  • Ik help bedrijven het juiste verhaal te vertellen over het bedrijf en de mensen die daar werken, waardoor zowel intern als extern de zichtbaarheid en de relatie groeit.

Wij zijn trots om samen te werken met