Uitgelicht - BNI lid Aad van Winden

Aad van Winden

Februari 2023

Dinsdagochtend ontmoette ik Aad van Winden in Den Hoorn. Aad werkt al heel zijn leven voor de EDA: Eerste Delftse Autodealer. Wanneer het bedrijf wordt overgenomen, ontstaat de nieuwe naam: EDA de Heus. Om een lang verhaal kort te maken: Aad klimt van monteur (stagiair) op tot eigenaar van een prachtig bedrijf.

Aad vertelt: "Vroeger vond je de elektronica vooral onder de motorkap. De elektronica neemt steeds meer toe, maar het zit steeds meer door de hele auto. Tegenwoordig hoef ik geen 5 minuten onder de motorkap te kijken, daar is te veel veranderd."

Daarom heeft Aad een topteam van 7 monteurs, waaronder een stagiair, op de werkvloer lopen. Het team wordt continu geschoold en blijft zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In totaal bestaat het team nu uit 15 personen. Ook Aad zijn vrouw Yolanda van Winden werkt samen in het bedrijf.

Aad houdt zich nu vooral bezig met de bedrijfsuitvoering. In 2020 neemt Aad het autobedrijf Van der Windt in Den Hoorn over en voegt dit samen met EDA de Heus uit Delft. Beide bedrijven gaan werken vanuit één locatie: Den Hoorn.

Aad houdt zich allang niet meer bezig met het sleutelen aan auto's, maar vindt het belangrijker te sleutelen aan zijn team. Zijn doel in 2023 is dan ook om iedereen een stem te geven, zodat 2 teams weer 1 worden. Dat vind ik een heel mooi streven.

Aad vindt het vooral fantastisch om te speuren naar dè juiste auto voor zijn klant. Hoe meer wensen de klant heeft, hoe groter de uitdaging. Daar heeft Aad zichtbaar lol in! Als het nodig is, haalt hij de auto uit het buitenland. Ik vind het dan ook heel leuk om iedere vrijdag zijn BNI pitch te horen, want hij vertelt hier vaak over.

Waarom zaken doen met Aad en zijn team? Ze zijn snel en betrouwbaar, merkonafhankelijk, ze bieden een BOVAG Reparatiegarantie tot wel 6 maanden na reparatie en Aad is gewoon een prachtig mens! Hij is eerlijk en doet ook zaken op deze manier.

Terwijl ik mijn 1 op 1 afrond, komt Normen Rotteveel, ook een BNI Fazant zijn auto op halen. Het plezier waarmee Aad handel doet, voelt authentiek. Mocht ik een auto zoeken, dan weet ik precies bij wie ik ga aankloppen! Aad, dank voor een mooi gesprek.

Tot morgen! Francis vvvvvvvvvvvrrrrrrionnet

Next Post Previous Post