Uitgelicht - BNI lid Froukje Bakker

Froukje Bakker

Februari 2023

Vrijdag, na de meeting van de BNI Fazant, sprak ik met Froukje Bakker tijdens een 1 op 1 gesprek. Voor haar is de BNI vooral een verbreding van haar netwerkcirkel. Ze vindt het interessant om te zien hoe andere mensen zaken doen en kijkt of bepaalde manieren ook bij haar zouden passen. Zo leert ze steeds weer van andere mensen uit hele verschillende branches.

Het is bijzonder om te zien dat Froukje en ik in een hele andere branche werken, maar toch overeenkomsten ervaren. Zo kreeg Froukje een hele mooie opdracht. Toen zij zich ging verdiepen, bleek de opdracht toch niet zo rendabel als dat het in eerste instantie leek.

Ze besprak haar bevindingen en door haar goed onderbouwd advies koos haar klant ervoor om de beslissing niet door te laten gaan. Hierdoor liep Froukje haar opdracht 'mis', maar zij koos voor eerlijkheid en transparantie.

Froukje vindt het heel fijn om een band op te bouwen met haar klanten. Zij denkt graag mee en vaak rolt er dan op een ander, vaak onverwacht moment, toch een opdracht uit. De klant kiest op zo'n moment graag voor haar, omdat het vertrouwen er al is.

Ook mijn klanten hebben soms een vraag, die niet aansluit op datgene zij werkelijk nodig hebben. Een eerlijk advies levert dan niet altijd een opdracht op, maar vaak zie je de klant na verloop van tijd toch terug en vaak met een heel ander idee waar ik de zaadjes voor heb geplant.

Notaris Bakker, zoals de meeste mensen Froukje kennen, deelt graag haar kennis van notariële zaken met haar klanten. Bij personen -en familierecht maakt haar persoonlijke aanpak het verschil. Zij luistert goed naar persoonlijke wensen en verplaatst zich in de situatie van haar klant.


Ook kun je bij Notariaat Staenhaghe te 's-Gravenhage terecht voor het regelen van de aankoop of verkoop van een woning of appartement. Dus ben je op zoek naar een prettige notaris, schroom niet haar te bellen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Ik heb genoten van een openhartig gesprek, het is bijzonder de mens achter het bedrijf te ont-moeten. En daar zitten bij de Fazanten wat pareltjes tussen. Experts op hun vakgebied!

Wil je deze 40 kanjers ook leren kennen? Stuur me een PB en ik introduceer je graag!

Geniet van deze sombere dag, zoek zelf je lichtpuntjes! Francis Frionnet

Next Post Previous Post