Uitgelicht - BNI lid Angeline Scholten

Angeline Scholten

Januari 2023

Gisteren had ik mijn tweede 1-op-1 BNI Fazant gesprek met Angeline Scholten. Na een gesprek met Jacqueline van Nieuwpoort in de Stijlkamer op de Westhaven 52, kwam Angeline in mijn fotostudio op de Westhaven 27 lunchen. Angeline en ik hebben daarbij gesproken over een mogelijke samenwerking.

"Jewelery is the most transformative thing you can wear" - Iris Apfel

Ik vind het zo bijzonder hoe Angeline de wens van haar klant vertaalt naar een tastbaar sieraad. Haar creativiteit is groots. De klant weet vaak niet precies wat hi/zij zoekt en wat er mogelijk is. Angeline luistert heel goed, zodat zij naar boven krijgt wat er in het sieraad zichtbaar mag worden.

"Life is too short to wear boring jewelry"

Angeline Scholten van Goudsmederij Scholten vertelt: "Vanuit mijn winkel en atelier in Waddinxveen help ik mensen, op basis van wederzijdse respect en vertrouwen, te ontdekken welke unieke sieraden het best bij hun persoonlijke wens passen." Naast veel aansprekende collecties sieraden en horloges, biedt Angeline veel toegevoegde waarde door de emotie van mensen te vertalen, in de door haar uniek vormgegeven en vervaardigde sieraden.

"Jewelry is like ice cream, there's always room for more!"

Next Post Previous Post