Uitgelicht - BNI lid Angeline Scholten samenwerking

Angeline Scholten

Juli 2023

Wat hebben een goudsmid en een fotograaf gemeen? Afgelopen donderdag had ik een inspirerend gesprek met Angeline Scholten, meester goudsmid en juwelier in Waddinxveen.

We ontdekten dat we veel gemeen hebben als creatieve ondernemers, ook al werken we met verschillende materialen. Zij maakt prachtige sieraden op maat, ik maak unieke reportages en moderne albums. Samen kunnen we onze klanten iets bijzonders en blijvends bieden.

Angeline is een jonge, zeer gedreven en gepassioneerde ondernemer. Zij helpt mensen te ontdekken welke unieke handgemaakte sieraden het best bij hun persoonlijke wens passen. Angeline biedt veel toegevoegde waarde door de emotie van mensen te vertalen in de door haar uniek vormgegeven en vervaardigde sieraden.

Ik ben een professionele fotograaf met een passie voor het vertellen van verhalen. Ik hou ervan om de persoonlijkheid, de emotie en de schoonheid van mijn klanten vast te leggen in beelden die spreken. Of het nu gaat om een zakelijke branding, een familieportret of een speciale gelegenheid, ik zorg ervoor dat elke foto een verhaal vertelt.

We hebben elkaar ontmoet tijdens een netwerkbijeenkomst van BNI Fazant. We raakten meteen aan de praat over onze visie en werkwijze. Onlangs kwamen we tijdens een 1 op 1 gesprek erachter dat we allebei veel waarde hechten aan kwaliteit, originaliteit en klanttevredenheid. We besloten daarom verder te praten over een mogelijke samenwerking.

Angeline maakt authentiek sieraden. Zo kreeg een erfstuk van een grootouder een nieuw leven. Angeline wist een mooie toe te voegen, waardoor er een heel nieuw sieraad ontstond. Natuurlijk gaat dit altijd in goed overleg met de klant, want het is best emotioneel om een 'ouderwets' sieraad een nieuw 'jasje' te geven.

Ik mocht onlangs een mooi album maken naar aanleiding van een moeilijke periode in iemands leven. Het boek biedt steun, maar laat vooral de kracht zien die iedereen van het gezin heeft om samen door deze periode te komen. Die elementen die zo liefdevol en helend waren, hebben we één voor één in het boek verwerkt. Het boek toont de liefde die er altijd is en altijd zal zijn.

Ben je ook op zoek naar iets unieks en blijvends om je verhaal te vertellen? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door onze mogelijkheden. Wij helpen je graag om je droom te realiseren.

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post