Uitgelicht - BNI lid Arnold Meijer

Arnold Meijer

Juli 2023

Vandaag ontmoet ik Arnold Meijer Blue Robin dtp. Hij is een rustig, gepassioneerde, grafisch ontwerper. Na de lunch bij de BNI Zeester, rij ik achter hem aan naar zijn kantoor. Ondanks dat de meeting en zijn bedrijf allebei in Noordwijk zijn, is het best nog een eindje van elkaar vandaan.

Arnold werkt graag aan catalogussen of magazines. Hoe complexer en dikker de uitgave, hoe meer plezier hij beleeft aan de opdracht. Arnold laat een aantal voorbeelden zien en ik zie dat hij hier echt heel goed in is.

Arnold vindt het prettig wanneer de lay-out of de stijl al bekend is. Zo kan hij er voor zorgen dat er een continuïteit ontstaat in jouw productlijn. Is de lay-out of stijl nog niet bepaald, dan kan Arnold dat ook voor je doen.

Arnold maakt veel uitgave die te maken hebben met de natuur. Hij is zelf vaak buiten te vinden. Hij gaat dan op pad met zijn telescoop of camera. Hij is een liefhebber van vogels. Hij noemt zichzelf geen vogelfotograaf; hij is iemand die foto's van vogels maakt.

Door zijn grote passie voor vogels is hij onlangs een webshop begonnen waar je o.a. vogelvoer en verrekijkers kunt kopen. Wat begon als hobby, neemt nu meer en meer vorm aan. Graag zou hij wat meer bekendheid krijgen voor zijn webshop en de producten die je daar kunt verkrijgen. We hebben hier best een tijdje over gesproken.

Een paar tips om wat meer bekendheid te creëren voor de website: 🦅 af en toe een blog te schrijven 🦉 een wedstrijd te organiseren 🦅 tips & trucs te delen over vogels 🦉 een demodag te organiseren over bijvoorbeeld verrekijkers Ik zag de herkenning bij Arnold en het enthousiasme om een paar van deze tips zeker toe te gaan passen. Neem gerust een kijkje op zijn website: devogelaar.com

Arnold, wat was het leuk om jouw passie te ont-dekken. Mijn buurman was heel blij met de zak vogelvoer. Leuk hoe je vertelde dat het zomervoer meer eiwitten bevat en dat je in winter juist beter wat vetrijk eten kunt geven. Dat zijn gave tips die mensen kan helpen. Ga zo door!

Warme groet 🎶 Francis Frionnet

Next Post Previous Post