Uitgelicht - BNI lid Takis Tap en Floor van Wakeren

Takis Tap en Floor van Wakeren

Juli 2023

Opnieuw loop ik binnen bij BINK. Wat is het toch een bijzonder gebouw. Eerder ontmoette ik Marc Fahrner, maar vandaag ga ik op bezoek bij Takis Tap en Floor van Wakeren van Tweekoppig.

Ik ontmoette deze mooie mensen al eerder bij de BNI Zeester, maar door alle drukte hadden we geen tijd om elkaar wat langer te spreken. Van beide kanten was er een klik en op dinsdag 11 juli, nog net voor hun vakantie, spraken we af in Den Haag op hun kantoor.

Takis is al heel lang bezig als filmmaker. Hij is een maker in hart en nieren. Takis: "Of het nou gaat om video, het bouwen van een website of animeren van gifjes, het liefst doe ik het allemaal zelf.”

Floor komt uit het bedrijfsleven. Zij heeft veel marketing ervaring. In haar hoofd had zij het idee om marketing manager te worden bij een groot concern. Floor: “Luisteren, vragen, nog meer luisteren, even laten bezinken, jou uitdagen en repeat. Dat is mijn stijl."

Door omstandigheden besloot Floor ook als zelfstandige te gaan werken. Ze werkte altijd voor anderen, maar nu was ze geheel op haar zelf aangewezen. Zij ging op avontuur naar: Wie ben ik? Wat wil ik? Zo vond zij een bepaalde rust in het ondernemerschap.

Na een tijdje besloten Takis en Floor onder 1 hoed samen te gaan. Floor had haar weg in ondernemersland gevonden en nu, volledig in haar kracht, vullen zij elkaars diensten heel mooi aan. Op deze manier wisten zij hun krachten prima te bundelen.

Takis en Floor zijn op zoek naar specialisten om hun netwerk uit te breiden. Zo kunnen ze de juiste dienst, met de juiste persoon aan hun klant aanbieden. Het is goed om eerst te kijken of er een klik is, voordat je gaat samenwerken. En die klik was er zeker bij ons drieën. 🙏

Takis en Floor, dank voor jullie gastvrijheid en tijd. Dank ook voor jullie openheid tijdens dit fijne gesprek. Ik kijk er naar uit jullie binnenkort weer te zien, maar eerst een hele fijne vakantie gewenst!

Zonnige groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post