Uitgelicht - BNI lid Bart van den Bosch

Bart van den Bosch

Januari 2023

Het is koud, ik stap op mijn fiets richting mijn schoonmoeder. Ik mag haar auto gebruiken voor BNI-activiteiten. Onderweg naar Voorburg is het weer helder. Met een gezellig nummer op de radio, ben ik benieuwd wat ik bij mijn volgende 1-op-1 gesprek zal gaan brengen.

"It's not about what size you wear, it is how you wear your size"

Ik kan de auto voor de deur van de winkel parkeren. Wanneer ik de deur open doe, heb ik een waar wauw-moment. Wat een stijlvolle showroom, de kleuren en de details geven een heel fijn gevoel.

"Style is a way to say who you are without having to speak" Rachel Zoe

Ik ont-moet Bart van den Bosch en gelijk krijg ik het tweede wauw-effect, want wat voel ik me enorm gezien. Bart geeft je de oprechte aandacht die je op dat moment nodig hebt.

"Dressing well is a form of good manners" - Tom Ford


Tijdens een mooi, open kennismakingsgesprek, met wisselingen tussen werk en privé-anekdotes, blijft Bart stralen. Hij heeft een drukke tijd achter de rug. Kerst is de tijd van mooie kleding. Nu ligt zijn focus weer meer op bedrijfskleding.

"It's not money that makes you well dressed, it's understanding" - Christian Dior

Bart verzorgt alles van maatpakken tot bedrijfskleding. Zijn klant is bouw-technisch personeel, waaronder lasbedrijven en monteurs. Zij hebben vaak speciale kleding, maar ook schoenen nodig. Bart regelt het allemaal!

"Buy less, choose well" - Vivienne Westwood

Iedere werknemer krijgt zijn eigen pakket met ‘de juiste maat’, dat scheelt heel veel gedoe bij het ophalen. Nu hoeven zij niet uit verschillende dozen een polo of broek te kiezen en hoeven zij ook niet na te denken over de bestelde maat.

"STYLE, because your personality isn't the first thing people see"

Een bezoek aan Bart heeft me een mooi inkijkje gegeven in zijn bedrijf en wereld. Heb jij bedrijfkleding voor je personeel of draag je een maatkostuum, dan ben jij hier aan het juiste adres.

"Dress like you are already famous"

Ben je nieuwsgierig naar de mooi showroom van Bart, maak snel een afspraak. Hij is van plan aan het eind van het jaar te verhuizen naar Rijswijk. Ik kijk er naar uit om hem daar te bezoeken, om te kijken of hij de showroom van nu kan evenaren. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.

"Smiles are always in fashion!"

Next Post Previous Post