Uitgelicht - BNI lid Casper van Kalleveen

Casper van Kalleveen

Maart 2023

Vrijdag na het netwerkontbijt met BNI Fazant had ik onverwachts een 1 op 1 gesprek met Casper van Kalleveen. Hij was gast van Cees Verbree - Mentor voor MKB-ondernemers en Casper had Cees gevraagd om mij te introduceren om over zijn zichtbaarheid te spreken.

Wat me meteen opvalt bij Casper is zijn prachtige lach en open gezicht. Hij is enthousiast en leergierig. Casper pakt gelijk zijn pen en schrift en begint enthousiast te schrijven. Tijdens het hele gesprek blijft hij notities maken. Ik voel me meteen dankbaar voor dit gesprek.

Casper is van origine leerkracht basisonderwijs en voelde dat hij meer wilde doen met de creativiteit van de leerlingen. Bij een Internationale School in Den Haag heeft hij zelf een methode ontwikkeld en toegepast en zag mooie resultaten. Casper: "De kinderen kregen zichtbaar meer en meer zin in school."

Casper wilde zichzelf daarna ontwikkelen om directeur te worden en meer impact te kunnen hebben op zijn school. Helaas zag hij te veel beperkingen van het huidige systeem en besloot voor zichzelf te gaan werken. Zo ontstond zijn bedrijf: KomUItjeKEursLijf. Casper leert mensen, organisaties en bedrijven om vanuit eigen 'inspicreatiekracht', veranderingen en vernieuwingen succesvol te laten slagen.

In mei 2022 heeft hij zelf zijn website gebouwd, maar al gauw was hij zich ervan bewust dat hij niet goed zichtbaar was. Onder het genot van een kopje koffie, geef ik hem een paar tips voor LinkedIn en praten we over een fotoshoot op maat voor de zichtbaarheid van hem en zijn bedrijf.

Ik denk dat ik Casper wel vaker ga zien, want hij heeft serieuze interesse om lid te worden van de BNI. Wat een mooie keuze voor een startende ondernemer. Cees, dank voor je introductie en Casper dank voor je vertrouwen en je enthousiasme; ik wens je veel succes met je bedrijf en tot snel!

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post