Uitgelicht - BNI lid Cees Verbree

Cees Verbree

Maart 2023

Ik ontmoette Cees Verbree - Mentor voor MKB-ondernemers voor het eerst bij BNI Gouwe. Niet veel later belde ik hem op. Hulp vragen was niet mijn ding, maar ik voelde aan alles: het is nu mijn tijd. In 2020 ontmoetten Monique Frionnet ik ook Barry Kouer van Honescon Praktijkgericht Ondernemen en vanaf dat moment vallen de kwartjes op zijn plaats.

Afgelopen vrijdag ont-moet ik Cees weer bij de BNI Fazant. Hij heeft zijn 10 minuten-presentatie over de ongeschreven wetten in een bedrijf. Hij vertelt over missie, visie, CTW, strategie en contacten. En ondanks dat ik Cees zijn verhaal al een aantal keren heb gehoord, zijn er twee dingen die dit keer enorm bij mij resoneren. En alles gaat op 'z'n Cees'. Ik geniet van deze bijzondere man!

Na afloop van ons netwerk ontbijt, brengt Cees mij in contact met zijn gast Casper van Kalleveen. Na een mooi gesprek over zichtbaarheid en socialmedia, rij ik door naar Cees voor een 1 op 1 gesprek/ evaluatie moment. Wanneer ik de wijk binnenrijd, is het alsof ik me in het buitenland waan. "Ik mag nog geen spijker in mijn buitenmuur slaan van de architect", vertelt Cees half lachend als ik binnenkom.

Cees heeft de functie van zijn compagnon Barry overgenomen en heeft sinds kort 6 chapters onder zijn 'hoed'. Hij besteedt veel tijd aan de BNI. Cees is enthousiast en vertelt over de grote verschillen tussen de chapters. Hij mist de Fazanten wel, maar omdat hij Chapter Director Consultant is, kan hij geen lid meer van onze chapter zijn. Ik mis Cees ook!

We praten veel over business in het algemeen, maar ook over mijn fotografiebedrijf. Door te sparren met Cees, voel ik de bevestiging dat ik het goede pad heb gekozen, na het traject met Honescon. De overstap naar zakelijke fotografie en in het bijzonder het MKB, geeft mij de klanten waarmee ik een langdurige relatie kan opbouwen. Hier ben ik enorm dankbaar voor.

Heel bijzonder hoe we steeds op 1 zin terug bleven komen. Cees: "Wees jezelf in je business, want dan maak je het verschil." Dank je wel Cees voor wie je bent, voor onze relatie en dit inspirerende gesprek.

Warme groet, Francis Fironnet

Next Post Previous Post