Uitgelicht - BNI lid Casper van Kalleveen Gouda

Casper van Kalleveen

Juni 2023

Samen lunchen, liep bijna uit op samen dineren. Vrijdag 16 juni kwam Casper naar Gouda voor een 1:3 gesprek. Met Casper en Monique Frionnet genoten we van heerlijk eten uit onze eigen 'tuin'. Een mooi gesprek deed ons de tijd totaal vergeten.

Casper is in de korte tijd dat ik hem nu ken, zo ontzettend hard gegroeid. Ik kan niet anders zeggen dat ik trots op hem ben. Met behulp van o.a. Cees Verbree - Mentor voor MKB-ondernemers is hij steeds meer aan het ont-dekken welke richting hij op wil gaan. Vandaag vertelde hij hier meer over.

Casper gaat toch weer terug richting het onderwijs, weliswaar via een hele andere weg, want hij wil teams gaan ondersteunen vanuit zijn creatieve aanpak. Casper zou het fijn vinden om alle kinderen weer met plezier naar school te laten gaan. Om dit te bereiken, is vooral belangrijk om de leerkrachten te ondersteunen, zodat zij zich gezien en gehoord voelen. Wanneer de leerkracht lekker in zijn vel zit, zal dit ook reflecteren op de kinderen.

Monique had enkele weken geleden een gesprek met Casper vanuit monUnique, om hem te helpen met zijn online zichtbaarheid. Zij zei: "Ik weet niet waarom, maar ik zie jou teruggaan richting onderwijs". Die voorspelling komt grappig genoeg nu al uit.

Een week na ons gesprek en onderstaande foto, haalt Casper zijn baard eraf. Een nieuw bedrijf, een nieuwe look, maar nog steeds een enthousiast, mooi en gepassioneerd mens. Casper, heel hartelijk dank voor het fijne gesprek. Ik kijk er naar uit om je morgen weer bij de BNI Fazant te ont-moeten.

Groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post