Uitgelicht - BNI lid Julia Godschalk

Julia Godschalk

Juni 2023

Dat BNI Zeesterren stralen, dat is mij inmiddels duidelijk. Vrijdag 23 juni ontmoet ik weer zo'n kanjer: Julia E. Godschalk 💎. Haar bedrijf heet Jewel's Business Management en wil graag dat jij weer de controle terugkrijgt over jouw tijd en energie.

Julia is geboren in Zuid-Afrika. Ze houdt ervan om buiten te zijn, te verbinden met mensen, de natuur en gezelligheid. Heerlijk om dat mediterrane gevoel in haar te herkennen. Ik voel meteen een fijne klik!

Julia wil graag MKB-medewerkers en ZZP-ers ondersteunen in hun werk, om ervoor te zorgen dat deze mensen, wanneer zij thuiskomen heel makkelijk hun werk kunnen los laten en extra kunnen genieten van hun privéleven.

Julia heeft o.a. een vakantieservice, zodat jij, als je op vakantie bent, niet hoeft te piekeren over inkomende mail en telefoontjes. Ze maakt geen beslissingen, dat mag je zelf doen wanneer je terug komt van vakantie, maar zij zorgt voor continuïteit en bereikbaarheid van je bedrijf.

Julia is nu op zoek naar MKB die tijdelijk hulp kunnen gebruiken op administratief niveau, omdat ze een personeelstekort hebben. Maar ook MKB die in een overgangsfase zitten waarbij een functie is verlaten en nog niet is opgevuld. Julia zorgt dat de administratieve taken door kunnen lopen. Wanneer er een nieuw iemand wordt aangetrokken, is zij de persoon die deze medewerker gaat inwerken.

Julia heeft grote plannen voor haar bedrijf. Zij is de opleiding voor NLP coach aan het afronden. Zij is nu al aan het nadenken over een vervolgcursus en is heel veel bezig met zelfontwikkeling. Zo kwamen we automatisch op Tony Robbins en hoe onlosmakelijk zelfontwikkeling is verbonden aan de groei van je bedrijf.

Julia, dank voor je openheid en dit mooie gesprek. Fijn dat je de tijd wilde vrijmaken voor deze 1 op 1. Ik kijk er naar uit om je vrijdag te ont-moeten.

Francis Frionnet

Next Post Previous Post