Uitgelicht - BNI lid Helen Kho

Helen Kho

Februari 2023

Door een liefdevolle reactie op de post van Vanessa Gevers, kom ik in contact met 🌏🌟 Helen Kho 🌏🌟. We maken afspraak voor een online 1 op 1 gesprek. Het is niet mijn favoriete manier om mensen te ont-moeten. Ondanks de beperking van het scherm, hebben we een heel fijn en open gesprek. Er was heel veel herkenning en humor.

Helen heeft haar eigen bedrijf: Khoworks. Zij helpt ondernemers met het vinden van een balans in het ondernemen. Ook helpt zij particulieren om een carrière switch te maken. Zij maakte tien jaar geleden zelf een grote carrière switch en heeft sinds kort nu echt haar missie gevonden.

Wat mij enorm aansprak in het gesprek met Helen was dat zij graag de balans tussen werk en privΓ© wil herstellen. Veel ondernemers zijn druk met het ondernemen en raken de connectie met hun familie en geliefden kwijt. Dit geeft onnodige stress. Hoe mooi is het om voldoende geld en tijd te hebben, om naast je bedrijf de dingen te kunnen doen met diegene die je liefhebt.

De volgende dag was ik gast van Joop Oudebeek bij Bni De Arend. Heel bijzonder om Helen, een dag later, alsnog live te ontmoeten. Ik voel me dankbaar dat zij na de meeting de tijd nam om samen met mij onderstaande foto te maken.

Lieve mensen van BNI de Arend en in het bijzonder Joop en Helen... bedankt! Francis

Next Post Previous Post