Uitgelicht - BNI lid Jarko Hagemans

Jarko Hagemans

Februari 2023

Dinsdag na mijn bezoek aan BNI Royaal Den Haag reed ik de Randstad uit en kwam in een prachtige landelijke omgeving. Ik ging op bezoek bij Jarko Hagemans in de Lier. Ik snap nu het gevoel van Jarko heel goed, waarom hij vrijdagochtend in alle stilte op de fiets naar de BNI Fazant in Nootdorp komt.

Bij aankomst vertelt Jarko super trots over de interne verbouwing van zijn unit door Marc Zeelenberg. "Wat deze man allemaal kan!", lacht Jarko, "...en Marc denkt ook heel goed mee met zijn klant. Hij heeft zelfs alle installaties geregeld."

Op de begane grond vind ik de tweede passie van Jarko en zijn vrouw Helma van Moto Active BV. En ons gesprek gaat dan ook heel snel richting motor, wintersport en natuur. Twee van deze onderwerpen spreken mij enorm aan, raad jij welke (post ze onder de foto van Jarko).

Jarko is een warm en vriendelijk mens. Hij is al 13 jaar lid van de BNI en gaat altijd met veel plezier naar de meeting op vrijdag. Hij haalt veel energie uit de meeting en geniet van de mooie gesprekken. Ik herken dit enorm en ik hoop dat ik datzelfde enthousiasme als Jarko kan blijven voelen.

Van Jarko kreeg ik ook enkele bruikbare en opbouwende tips voor o.a. de voorbereiding van de 1-op-1 gesprekken. Ik ben dankbaar voor dit soort feedback, omdat ik er steeds van leer, en zo kan kijken of dit soort zaken ook voor mij toepasbaar zijn en goed voelen.

Jarko geniet van verzekeringen. Hij geeft toe dat het waarschijnlijk een geboorteafwijking is. Jarko geeft verzekeringsadvies aan en verzekeringsbemiddeling voor MKB en de ondernemer. Een ander belangrijk onderdeel is risicoanalyse voor MKB.

Jarko gaat stralen wanneer hij andere ondernemers kan helpen, bijvoorbeeld wanneer zij niet goed weten of ze goed verzekerd zijn. Twijfel jij over je verzekering voor je bedrijf, dan twijfel ik niet om Jarko aan te bevelen. Dank Jarko voor een open en oprecht gesprek!

Dank ook mooie Fazanten voor de meeting vanmorgen, Goed weekend! Francis Frionnet

Next Post Previous Post