Uitgelicht - BNI lid Loes Vork

Loes Vork

Juli 2023

Hoe zou jij het vinden om een boek te lezen dat je rechtstreeks bij de auteur kunt bestellen? Dan kan nu dankzij Loes Vork, een veelzijdige ondernemer en auteur van twee boeken, die ik graag aan je voorstel.

Loes ken ik nu al enkele jaren via het netwerken. Zij is anders dan anderen op een mooie manier. Zij heeft een sterk analytisch denkvermogen en weet in rust de zaken duidelijk te krijgen. Zij gaat niet schreeuwen of mee met de stroom. Dat vind ik fijn. Zo kun je op haar vertrouwen en bouwen.

Loes heeft mij in contact gebracht met de BNI, een netwerkorganisatie waar zij al 8 jaar lid van is. Zij zag, ver voordat ik het zag, dat dit mij verder zou kunnen brengen. Zelf ontbijt ik iedere vrijdag met mijn groep BNI Fazanten, maar vorige week schoof ik bij Loes aan in Gouda. Toeval bestaat niet. Ik zat naast... Loes. Spontaan maakten we een afspraak voor een 1 op 1 gesprek in mijn studio in Gouda.

Loes heeft tegenwoordig drie activiteiten waar zij zich mee bezighoudt: ๐Ÿ“™ Loes Vork Communicatie: Loes leert ondernemers en auteurs heel praktisch om goed te communiceren.

๐Ÿ“— Boekselen: Loes heeft een creatieve hobby ontwikkeld waarbij je een oud boek gebruikt als 'speeltuin'. Boekselen brengt ontspanning, creativiteit en zelfreflectie. Hierover heeft zij het boek โ€˜Uitgelezenโ€™ geschreven.

๐Ÿ“˜ Bestelbijdeauteur.nl: Onlangs bracht zij een nieuw boek uit: 'Denk je dat je mij kunt helpen'. Zo kwam Loes op het idee om andere auteurs te helpen om hun boeken rechtstreeks aan de lezers te verkopen. Dit doet zij samen met haar dochter Nienke, die dit als haar afstudeerproject heeft uitgewerkt.

Ben jij auteur of ken je auteurs die graag zelf hun boek onder de aandacht willen brengen, dan is de website van Loes en Nienke zeker een bezoekje waard. En lees je graag boeken, neem ook dan een kijkje op de website. Op 16 augustus is een gratis Q&A over Bestelbijdeauteur.nl door Loes Vork. Zorg dat je erbij bent!

Loes, ik vond weer fijn om je te zien en te spreken. Dank ook dat ik je weer mocht portretteren. Dat is me altijd een waar genoegen. Succes met al je activiteiten, fijn dat je de tijd wilde nemen om dit met mij te delen.

Warme groet en fijne week! Francis Frionnet

Next Post Previous Post