Uitgelicht - BNI lid Marc Fahrner

Marc Fahrner

Juni 2023

...hiep hiep HOERA! Vandaag is Marc Fahrner jarig. Ken je Marc, laat dan zeker even een berichtje achter onder zijn foto. Wat wens jij Marc voor het komende levensjaar? Ik wens hem vooral een goede gezondheid en een jaar vol mooie verhalen.

Dinsdag was ik te gast bij BINK36 | kantoorruimte | Den Haag | Binckhorst; een groot gebouw met bedrijfsruimtes voor ambitieuze ondernemers. Marc zit hier prima op zijn plek, want ambitieus is hij zeker! Het pand is echt enorm! Had ik niet de juiste coördinaten van Marc gekregen, dan had ik hem waarschijnlijk vandaag nog niet gevonden.

Marc heeft veelal voor technische bedrijven gewerkt als verkoper en marketeer, maar eind 2016 heeft hij de stap gemaakt en is als zelf­s­tandig com­mu­ni­catie-adviseur begonnen. Huur je Marc in als tekstschrijver, dan heb je er meteen een strate­gis­che mar­ke­teer bij.

Marc vraagt mij het hemd van mijn lijf, maar op een fijne manier. Hij stelt de juiste vragen en is oprecht geïnteresseerd in wat je doet. Marc vertelt graag jouw verhaal die bij je missie en strategie past. Marc zegt: "Goede content wint klanten." Wil jij klantgerichte commerciële content, dan is Marc de juiste persoon voor jou!

Marc zit al 2 jaar bij de BNI. Op donderdagochtend ontbijt hij met andere ondernemers bij de BNI Merquess - Nootdorp. Onlangs was hij op bezoek bij de BNI Fazant - Nootdorp en maakte ik een afspraak voor een 1 op 1 in Den Haag. En dinsdag was het dan zover. Wat een bijzondere ochtend!

We hebben leuke raakvlakken en praten over meer dan alleen ons bedrijf. Zo geniet Marc heel erg van dat heerlijke mediterraans gevoel. De mensen, de natuur, het leven, de rust. Samen met zijn ouders ging hij vaak op vakantie naar Italië. Daar heeft hij inmiddels alles zo'n beetje gezien, behalve de 'hak' van de laars en Sardinië. Ik herken de liefde voor het zuiden, ik voel die liefde voor Kreta.

Marc vertelt dat hij mijn stukjes op LinkedIn zo gaaf vindt. Hij is hierdoor geïnspireerd en wil ook zijn 1 op 1 gesprekken weer gaan delen, maar dan vanuit zijn expertise als tekstschrijver. Marc maakt een selfie van ons en plaatst dit nog dezelfde dag online. Heb je het niet gelezen? Doe het dan nu en heb je nog geen connectie, vraagt het vandaag nog.

Maar dan is 'mijn tijd' aangebroken. Ik vraag Marc of hij een plek heeft in het gebouw, waar het voor hem goed voelt. Niet ver van zijn kantoor is een hal, waar nog de originele houten vloer ligt van het voormalig KPN gebouw. Hier maak ik de foto van hem.

Marc, ik heb genoten. Van ons gesprek, je gastvrijheid, je enthousiasme en humor. Ik kijk er naar uit om elkaar nog een keer te ont-moeten. Maar voor nu... een hele fijne dag met je vrouw en zoons.

Een zonnige dag! Francis Frionnet

Next Post Previous Post