Uitgelicht - BNI lid Tayamara de Hilster

Tayamara de Hilster

Augustus 2023

Vorige week donderdag had ik het genoegen om Tayamara de Hilster te ont-moeten na een netwerkbijeenkomst van chapter BNI Marathon. Tayamara is de eigenaar van Jenter Real Estate, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren en beheren van woningen aan expats in Den Haag en omgeving.

Tayamara vertelt me dat ze binnenkort op vakantie gaat en daarvoor een kampeerbus heeft gehuurd. Dat geeft meteen een leuke klik, want mijn oudste zoon reist al ruim 2 jaar, met zijn vriendin Mendy Zaal, Europa rond in een camper. Momenteel verblijven zij aan de Franse kant van het Meer van Genève.

Mendy is in maart haar eigen bedrijf begonnen en deelt op haar website: https://lnkd.in/eW6KkJjD van alles over dit ‘vrije’ leven. Ook is zij super actief op Instagram. Enthousiast gaat Tayamara haar meteen volgen. Tayamara: "Wie weet ontmoet ik je zoon wel in Italië. Hoe leuk zou dat zijn! Ook zij is op zoek naar de ruimte en de vrijheid.

Tayamara vertelt dat ze samen met haar partner een busje heeft gekocht en dat ze deze gaan ombouwen tot hun mobiele verblijf om er een jaar tussenuit te gaan om de wereld te ontdekken. "Van de week zijn de ramen erin gekomen en dat is dan meteen een heel ander gezicht", vertelt ze breed lachend. Ik vind het zo bijzonder dat ze ook deze droom gaat najagen.

Wat hoop je te vinden in dat jaar mobiel reizen, vraag ik Tayamara nieuwsgierig. Ze vertelt: "Ik wil graag het ritme van de natuur weer voelen." En hoewel ze deels vanuit haar camper zal werken, zijn alle fysieke afspraken straks voor rekening van haar collega's.

Zo mooi om te zien dat de meeste afspraken met verschillende medewerkers al gemaakt zijn, dus het is een kwestie van tijd voordat ze vertrekt. Haar vakantie is een mooie try-out! Zo gaaf om haar enthousiasme te zien en te voelen.

Ik vind het steeds weer zo bijzonder hoe ik via netwerken nieuwe connecties maak die niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk waardevol zijn. Ik zie een enorm enthousiast mens voor me, die vooral zelf actief wil zijn. Tayamara, wat moest ik lachen om je verhaal over het oplossen van een probleem voor je klant. Dat je er dan zelf op afstapt, i.p.v. een loodgieter te bellen, die wellicht die dag toch geen tijd meer heeft. Chapeau!

En dan het verhaal over de roze toolkit... Ik ga niet alles verklappen, maar ik kan een 1 op 1 gesprek met jou zeker aanraden! Ik ben dan ook heel dankbaar om steeds weer zulke mooie en inspirerende mensen te ont-moeten, die net als ik ervan houden om te reizen en te leven met een bepaalde vorm van vrijheid, die we vaak als ondernemer zoeken, maar niet altijd blijven najagen.

Ik ben benieuwd naar je verhalen wanneer jullie terugkomen van vakantie. Fijn dat we gelijk een nieuwe afspraak in oktober hebben gepland. Tayamara, ik kijk er naar uit om je in Gouda te mogen verwelkomen en te horen of mijn huis ‘expat-proof’ zal zijn. Maar voor nu: Bon voyage!

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post