Uitgelicht - BNI lid Erwin Wils

Erwin Wils

Maart 2023

Half februari krijg ik een berichtje van Erwin Wils - Mindset and Business Strategist: Hoi Francis, Ik zie dat jij ook bij BNI zit! En op de vrijdag (ik de Vuurbaak). Ik deel graag mijn netwerk met je, zullen we eens een 1 op 1 plannen?

Na een ontbijt met de BNI Fazanten en een lunch met de BNI Zeesterren rij ik in de middag naar Voorschoten. Wanneer ik ga parkeren herken ik 'House of Vision' omdat ik hier al eerder Franck Fielemon ontmoette. Het is leuk om te zien dat ik weer terug op deze plek 'moest' komen.

Wanneer ik binnenkom, hoor ik dat de stroom er zo af gaat: "Nog twee minuten!" Het is net of er zo een show gaat beginnen of iemand een film gaat draaien. Twee minuten later zit ik in een half duistere ruimte met een PowerMindCoach. Een grappige start van ons gesprek.

Erwin is van origine elektrotechnisch ingenieur en pas op latere leeftijd ontdekt hij NLP. Hij leest een e-book en komt zo in aanraking met hypnotherapie. Uit nieuwsgierigheid doet hij samen met zijn vrouw de cursus. Op dat moment weet hij nog niet dat dit zijn leven volledig gaat veranderen.

Wanneer tijdens een van zijn oefen hypnosesessies een man zegt: "Sorry, maar ik stop nu", is de opdracht eigenlijk mislukt. Maar voor Erwin is hij meer dan geslaagd. Hij heeft hiermee het bewijs dat de ander altijd volledig de controle houdt en hiermee start zijn carrière.

Zijn vrouw, die hypnotherapie bij kinderen zou toepassen, vindt het ondernemerschap, en dan vooral de zakelijke kant, niet leuk. Zij gaat terug in het onderwijs, terwijl hij zich gaat specialiseren op jong volwassenen. Erwin heeft de smaak te pakken en start in Nederland als PowerMindCoach.

Al gauw krijgt Erwin ook internationaal steeds meer klanten en er komt een tweede website: Millionair Life Strategy. De opbouw van de website en het logo zijn vrijwel hetzelfde, maar alleen de titel sluit beter aan bij de internationale markt.

Wanneer ik in het halfdonker een foto van Erwin maak, vraagt hij ineens: "Francis, wat vind jij belangrijker een perfecte foto of een authentieke foto?" Zo gauw als hij zijn zin af heeft, antwoord ik: "Authentiek. Perfectie is de laagste standaard ter wereld." Hij is zichtbaar blij met mijn reactie.

Hij is zelf heel enthousiast over zijn foto op zijn website, maar van andere fotografen kreeg hij te horen dat de achtergrond niet goed zou zijn en zijn kraag niet goed zat. Maar voor hem klopt de uitstraling: de rust en de kracht. En dat vinden wij beiden het belangrijkste.

In het gesprek merk ik dat hij trots is op wat hij heeft bereikt, maar boven alles komen zijn twee jongens vaak ter sprake. Zij zijn ook heel belangrijk voor hem. Als we het gesprek afronden, floept het licht weer aan en ik kijk terug op een mooi gesprek. Ik rij met een grote glimlach huiswaarts. Weekend!

Warme groet, Francis Frionnet

Next Post Previous Post